-->

Τα τρικ των 15 δευτερολέπτων που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα με στιλ

 https://freshsnews.blogspot.com/2017/10/30-ta-trik-ton-15-deyterolepton-poy-prepei-na-xerei-kathe-gynaika-me-stil.html

Τα τρικ των 15 δευτερολέπτων που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα με στιλ



Οι στυλίστες των μεγαλύτερων σταρ ξέρουν πολύ καλά ότι η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά στην πιο επιτυχημένη εμφάνιση.

Έτσι λοιπόν όταν πρόκειται να αποκαλύψουν τα μυστικά τους είμαστε όλες αυτιά! Και αυτό γιατί αγαπάμε το κομψό και καλόγουστο ντύσιμο και φυσικά θέλουμε να δείχνουμε όσο το δυνατόν πιο stylish και ενημερωμένες.

Υπάρχουν μερικά πολύ μικρά, αλλά πραγματικά σωτήρια tips που πρέπει να ξέρουμε όλες. Είναι αυτά που θα σώσουν το λουκ μας την κατάλληλη στιγμή.

Εύκολες και γρήγορες λύσεις σε πολύ κοινά στιλιστικά λάθη και παγίδες που πέφτουμε όλες.

Αυτό που σίγουρα δεν περιμένετε είναι ότι αυτά τα τρικ μπορούν ακόμα και να μεταμορφώσουν ένα σύνολο χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε τίποτα. Πράγματα που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας. Κινήσεις που απλά δεν είχαμε σκεφτεί να κάνουμε και μπορούν να παίξουν το δικό τους σημαντικό, πολλές φορές καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση μας και να την τελειοποιήσουν. Και όλα αυτά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.


Shutterstock


Το κόλπο με το φερμουάρ

Αν το φερμουάρ σας έχεις κολλήσει δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε και να αρχίσετε να το τραβάτε με δύναμη, το πιο πιθανό είναι να σπάσει και να σας μείνει κυριολεκτικά στα χέρια. Η λύση είναι μια μπάρα σαπουνιού.Κι όμως, λίγο σαπούνι στην περιοχή μπορεί να σώσει την κατάσταση και να σας βγάλει από την δύσκολη θέση.

Η παλιά κορδέλα

Υπάρχει λόγος όταν λαμβάνετε ένα δώρο ή πακέτο να κρατάτε την κορδέλα της συσκευασίας. Μια όμορφη, υφασμάτινη κορδέλα ακόμα και με το λογότυπο κάποιου brand τυπωμένο πάνω της, μπορεί να μετατραπεί στο τέλειο αξεσουάρ μαλλιών όταν δεν έχετε λαστιχάκι ή ακόμα και σε ζώνη για να τονίσετε την μέση σας.



Αλλάξτε παπούτσια

Αντικαταστήστε τα φλατ παπούτσια που φορούσατε το πρωί στην δουλειά, με κομψά ψηλοτάκουνα σε κλασικό σχέδιο. Θα αναβαθμίσουν το λουκ σας με μια μόνο κίνηση και θα το μετατρέψουν σε βραδινό και επίσημο. Μην τα υποτιμάτε, μπορούν να αλλάξουν την εικόνα σας ότι κι αν φοράτε.





Η ζώνη

Φορέστε μια ζώνη ακόμα πάνω από το πανωφόρι σας, είτα αυτό είναι ένα blazer είτε ένα παλτό σε κλασική γραμμή. Εκτός από το γεγονός ότι θα δημιουργήσει καμπύλες στο σώμα σας χαρίζει έξτρα πόντους cool στυλ.



Ποντάρετε σε μια mini bag

Eπιλέξτε μια μικρή τσάντα που να χωράει τα απολύτως απαραίτητα. Oι mini bags είναι ότι πιο θηλυκό και chic και χαρίζουν αμέσως μια πιο formal νότα σε κάθε outfit.

 

bovary

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3