-->

Τα Windows 10 μπλοκάρουν πειρατικά παιχνίδια & hardware

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/17windows-10-blocks-pirate-games-hardware.html
Η νέα Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA), επιτρέπει στα Windows 10 να απενεργοποιήσουν πειρατικά παιχνίδια και μη εξουσιοδοτημένο hardware!
Πριν την εγκατάσταση των Windows 10 οι χρήστες δηλώνουν οτι συμφωνούν με την νέα Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (EULA), οι περισσότεροι φυσικά χωρίς καν να τη διαβάσουν και μπορεί αργότερα να έχουν πρόβλημα σε περίπτωση που έχουν εγκατεστημένα πειρατικά παιχνίδια και μη εξουσιοδοτημένο hardware.
Σύμφωνα με την EULA (συγκεκριμένα στην στην παράγραφο 7β της Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών της Microsoft) οι χρήστες, συμφωνούν να επιτρέψουν στα νεά Windows 10, να απενεργοποιήσουν πειρατικά παιχνίδια και μη εξουσιοδοτημένο hardware κι έτσι από την 1η Αυγούστου, η Microsoftθα έχει κάθε δικαίωμα να μπλοκάρει τους χρήστες να παίζουν πειρατικά παιχνίδια ή να χρησιμοποιούν μη εξουσιοδοτημένο hardware.
Το ερώτημα που δημιουργείται είναι αν η Microsoft μετά από αυτό, θα αρχίσει να κάνει συμφωνία με τις εταιρείες κατασκευής hardware ώστε να είναι εξουσιοδοτημένα τα προϊόντα τους και αν ναι οι χρήστες που έχουν πληρώσει για μη εξουσιοδοτημένα προϊόντα τι θα πρέπει να κάνουν…
Η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα κάποια ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα.


Πηγή: newsit.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 

3