-->

Ημίγυμνα μοντέλα βεβήλωσαν ελληνικούς τάφους στα κατεχόμενα





Απίστευτη τουρκική πρόκληση.
Μοντέλα από την Τουρκία έκαναν ημίγυμνη φωτογράφιση σε ορθόδοξο κοιμητήριο στα Κατεχόμενα. (φωτο)

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα η προκλητική φωτογράφηση που πραγματοποίησαν πριν από μερικούς μήνες μοντέλα από την Τουρκία σε ορθόδοξο κοιμητήριο της Κύπρου.



Σύμφωνα με πληροφορίες, το θλιβερό θέαμα ημίγυμνων μοντέλων που κάθονται ή αγκαλιάζονται επάνω σε ρημαγμένα μνήματα απαθανατίστηκε σε λεηλατημένο από τους Τούρκους νεκροταφείο που βρίσκεται στα Κατεχόμενα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν κάποιοι ανακάλυψαν μία από τις τέσσερις επίμαχες φωτογραφίες στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί νεαρό μοντέλο τουρκικής καταγωγής.



Πρόκειται για τον Emrullah Ogdum, κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία μαζί με άλλα στιγμιότυπα από την επαγγελματική του ζωή.



Η εικόνα προβάλλεται, επίσης, από το πρακτορείο μοντέλων στο οποίο εργάζεται ο νεαρός ως δείγμα της δουλειάς του.

Την 1η Αυγούστου του 2013, λίγο καιρό μετά τη φωτογράφηση, το 21 έτους μοντέλο δημοσίευσε τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με μία συνάδελφό του σε μια σκηνή που προκαλεί ανατριχίλα: Εκείνος όρθιος, γυμνός από τη μέση και πάνω, εκείνη με ένα κοντό φόρεμα κάθεται σε ένα κατεστραμμένο μνήμα κρατώντας στα χέρια της έναν μαρμάρινο σταυρό που γράφει: «Γεώργιος Δημητρίου, θανών τη 28.11.1953, ετών 62...».



Από τη στιγμή που η υπόθεση είδε το «φως» της δημοσιότητας, η σελίδα του νεαρού κατακλύστηκε από εξαγριωμένους «επισκέπτες» οι οποίοι διαμαρτύρονταν έντονα για την ιεροσυλία.

Καταδικάζουν οι Τουρκοκύπριοι
Τη βέβηλη «φωτογράφηση μόδας» σε τάφους Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα καταδίκασε η Επιτροπή Κατεχόμενων Κοινοτήτων.

Σε ανακοίνωση της η Επιτροπή αναφέρει «είναι άκρως απαράδεκτο, εν καιρώ ειρήνης και εν μέσω συνομιλιών και προσπαθειών οικοδόμησης εμπιστοσύνης, να βεβηλώνονται οι τάφοι των νεκρών Ελληνοκυπρίων με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο».

Όπως αναφέρει το κυπριακό κανάλι Σίγμα, οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας οργή και αγανάκτηση σε όσους τις είδαν. Μάλιστα, στη μία εκ των δύο φωτογραφιών φαίνεται καθαρά το όνομα του ελληνοκύπριου εκλιπόντος.

http://www.kontranews.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3