-->

Γέννησε Μέσα στο αεροπλάνο έν ώρα Πτήσης. Δείτε ΤΙ δώρο έκανε η Αεροπορική Εταιρία στο Νεογέννητο και θα Μείνετε Άφωνοι!


 http://freshsnews.blogspot.com/2017/05/27-genisemese-sto-aeroplano-doro-tiseropiriki-etairias.html
Μερικές φορές τα μωρά βιάζονται να έρθουν στον κόσμο, που τελικά γεννιούνται στα πιο περίεργα μέρη. Κάτι παρόμοιο συνέβη σε ένα κοριτσάκι, με το όνομα Χέιβεν, που γεννήθηκε εν ώρα πτήσης από Ντουμπάι για Μανίλα. 
Το πλήρωμα της πτήσης φέρθηκε με μεγάλο επαγγελματισμό σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, και η αεροπορική εταιρεία έκανε ένα γενναιόδωρο δώρο στο νεογέννητο κοριτσάκι.

Τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα συνέβαιναν, καθώς η μέλλουσα μητέρα είχε ακόμη πέντε εβδομάδες κύησης. Προφανώς η Χέιβεν δεν ήθελε να χάσει την σπάνια ευκαιρία να δει το φως στον ουρανό και πέντε ώρες πριν από την προσγείωση η μητέρα της είχε ωδίνες.


Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, ήταν η πρώτη φορά που το πλήρωμα είχε να αναλάβει ένα τέτοιο περιστατικό. Αλλά όλοι ανταποκρίθηκαν άψογα, καθώς οι αεροσυνοδοί ήταν εκπαιδευμένες για να παρέχουν ιατρική φροντίδα. Επίσης, μεταξύ των επιβατών υπήρχαν και μαίες που έβαλαν τα δυνατά τους για να βοηθήσουν τη μητέρα και το μωρό, και όσοι πετούσαν μαζί με μικρά παιδιά μοιράστηκαν μωρουδιακά και όλα τα απαραίτητα.

Όλα έγιναν γρήγορα και χωρίς επιπλοκές. Σχεδόν αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης της, η νεαρή μητέρα ήσυχα επέστρεψε στο κάθισμά της.

Ο πιλότος του αεροσκάφους αποφάσισε να κάνει έκτακτη προσγείωση στην Ινδία για να στείλει την Χέιβεν και τη μητέρα της στο νοσοκομείο. Φυσικά, εξαιτίας αυτού η πτήση είχε μεγάλη καθυστέρηση, αλλά κανένας από τους επιβάτες δεν σκέφτηκε καν να διαμαρτυρηθεί. Αντίθετα, όλοι αισθάνθηκαν ότι ήταν πολύ τυχεροί για να ζήσουν από κοντά ένα τέτοιο ευτυχές γεγονός.


Αλλά ακόμη πιο τυχερό είναι το νεογέννητο μωρό. Η αεροπορική εταιρεία Cebu Pacific Air αποφάσισε να χαρίσει στο κοριτσάκι ένα εκατομμύριο μίλια στον αέρα που μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να πετάξει σε όλο τον κόσμο. Αυτό το δώρο συνολικά κοστίζει πέντε εκατομμύρια πέσος Φιλιππίνων ή 108.000 δολάρια. Τα μίλια έχουν ισχύ επ” αόριστον, και μπορούν να τα χρησιμοποιούν όχι μόνο η Χέιβεν, αλλά και η οικογένειά της.

«Μικρούλα Χέιβεν είσαι ένα θαύμα που εμφανίστηκε σε υψόμετρο 36.000 ποδιών, και είμαστε ευτυχείς που συμβάλλαμε στη γέννηση σου. Θα είσαι για εμάς η πιο αξέχαστη επιβάτης μας. «

Credit: adme.ru


 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3