-->

Live: Νέο θρίλερ! Άφαντο το Airbus της EgyptAir με 66 επιβαίνοντες – Γαλλικά ΜΜΕ: Το αεροπλάνο συνετρίβη στ' ανοικτά της Καρπάθου!

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/05/19-Live-Neo-thriler-Eksafanistike-Airbus-tis-Egypt-Air-me-66-epivainontes-anamesa-toys-3-paidia-Anoixta-ola-ta-endexomena.html- Το αεροπλάνο συνετρίβη ανοιχτά της Καρπάθου, εντός του αιγυπτιακού εναέριου χώρου, μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ επικαλούμενα το AFP
- Η πτήση MS804 χάθηκε 1,5 λεπτό αφού βγήκε από το FIR Αθηνών - Είχε απογειωθεί από το Παρίσι για το Κάιρο
- EgyptAir: Το αεροπλάνο εξέπεμπψε SOS στις 04:26 (δυο ώρες αφού εξαφανίστηκε από τα ραντάρ)! - Αιγυπτιακός στρατός: Δεν λάβαμε κανένα σήμα από το αεροσκάφος!
- Reuters: Μαρτυρία καπετάνιου στο ελληνικό υπουργείο Άμυνας: Είδα φλόγες στον ουρανό
- Ο πιλότος δεν απάντησε στην τελευταία κλήση του ελληνικού Πύργου Ελέγχου στις 03:26 τα ξημερώματα
- Οι εθνικότητες των επιβαινόντων, ανάμεσά τους και 3 άνδρες ασφαλείας: 15 Γάλλοι, 30 Αιγύπτιοι, 1 Βρετανός, 1 Βέλγος, 2 Ιρακινοί, 1 Κουβεϊτιανός, 1 Σαουδάραβας, 1 Σουδανός, 1 πολίτης από το Τσαντ, 1 Πορτογάλος, 1 Αλγερινός, 1 Καναδός
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

















Με κομμένη την ανάσα η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις με το θρίλερ που βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης (19.05.2016) σε πλήρη εξέλιξη. Αεροσκάφος της Egypt Air που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Charle de Gaulle στο Παρίσι με προορισμό το Κάιρο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 02:45 τα ξημερώματα και ενώ είχε μπει στο FIR της Αιγύπτου.
Ανάμεσα στους 56 επιβάτες, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Egypt Air, βρίσκονται ένα παιδί και δυο βρέφη. Ο πιλότος του αεροπλάνου είναι εμπειρότατος, καθώς είχε 6.275 ώρες πτήσης, οι 2.101 με τον ίδιο τύπο αεροπλάνου, ενώ ο συγκυβερνήτης είχε 2.766 ώρες πτήσης. Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 23:09 από το Παρίσι και χάθηκε στις 02:45. Την ώρα που χάθηκε πετούσε σε ύψος 37.000 ποδών, στα 11.300 μέτρα, και είχε μπει στον εναέριο χώρο της Αιγύπτου.
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ newsit.gr
 Ενημέρωση
είδος από :
  Για πτώση μιλά το ΥΠΕΞ της Αιγύπτου
Το υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για "πτώση" του αεροπλάνου. Είναι η πρώτη ένδειξη από πλευράς των επίσημων αιγυπτιακών αρχών ότι η πτήση MS804 μπορεί να συνετρίβη. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι υπουργοί Εξωτερικών της Αιγύπτου και της Γαλλίας επικοινώνησαν και αντάλλαξαν συλλυπητήρια και συμφώνησαν να συνεργαστούν για να ερευνήσουν τι συνέβη.

Πηγή: BBC
  Επιβεβαιώνει το Eurocontrol πως οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές στην περιοχή
Δεν υπήρχαν άσχημες καιρικές συνθήκες την ώρα και στην περιοχή όπου το αεροσκάφος της EgyptAir στο οποίο επέβαιναν 66 άνθρωποι εξαφανίστηκε σήμερα το πρωί, ανέφερε η υπηρεσία διαχείρισης του ευρωπαϊκού δικτύου αεροπορικής κυκλοφορίας Eurocontrol.
Δεν είναι ακόμη γνωστό τι συνέβη στο αεροπλάνο, το οποίο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ νωρίς σήμερα το πρωί πάνω από τη νότια Μεσόγειο ενώ πετούσε από το Παρίσι στο Κάιρο.
Οι αιγυπτιακές, οι ελληνικές και οι γαλλικές αρχές στέλνουν αεροπλάνα και σκάφη για να βοηθήσουν τις έρευνες για το αεροπλάνο που αγνοείται.
"Δεν υπάρχει σημαντική επίπτωση στην κυκλοφορία αυτή την ώρα, αν και διεξάγονται επιχειρήσεις Έρευνας και Διάσωσης στην περιοχή", ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Eurocontrol.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
  Εντυπωσιακή εικόνα από τα εμπορικά πλοία που σπεύδουν για να συμμετάσχουν στις έρευνες

Πηγή: rt.com
  Καθαρός ο ουρανός
Μια φωτογραφία από δορυφόρο της NASA που δημοσιεύει το BBC δείχνει πως ο καιρός πάνω από το σημείο της εξαφάνισης του αεροπλάνου της EgyptAir ήταν καθαρός!

  Τρεις άνδρες ασφαλείας ανάμεσα στους επιβάτες

Στο αεροπλάνο της EgyptAir που έχει εξαφανιστεί και σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ συνετρίβη ανοιχτά της Καρπάθου εντός του αιγυπτιακού εναέριου χώρου, επέβαιναν τρεις άνδρες ασφαλείας, ο πιλότος, ο συγκυβερνήτης, πέντε μέλη πληρώματος και 56 επιβάτες ανάμεσά τους ένα παιδί και δυο βρέφη.
  Τι ξέρουμε μέχρι τώρα
• Η πτήση MS804, της EgyptAir εξαφανίστηκε από τα ραντάρ με 66 επιβαίνοντες

• Η EgyptAir υποστηρίζει ότι οι ειδικές συσκευές του αεροπλάνου έστειλαν ένα σήμα στις 4.26

• Ωστόσο ο αιγυπτιακός στρατός αρνείται κάτι τέτοιο.

• Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Παρίσι στις 23.09.

• Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η επαφή χάθηκε ενώ πετούσε 10 μίλια εντός του αυγυπτιακού εναέριου χώρου.

• Στο αεροπλάνο υπήρχαν 56 επιβάτες και 10μελες πλήρωμα.

• Μεταξύ των επιβατών ήταν 30 Αιγύπτιοι, 15 Γάλλοι, δυο Ιρακινοί, και ένας από την Βρετανία, ένας από το Βέλγιο, ένας από το Κουβέϊτ, ένας από την Σαουδική Αραβία, ένας από το Σουδάν, ένας από το Τσάντ, ένας από την Πορτογαλία, ένας από την Αλγερία και ένας από τον Καναδά.

• Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο σημείο που χάθηκε η επαφή 280 χλμ βόρεια από τις ακτές της Αιγύπτου.

• Το αεροπλάνο έκανε το 5ο ταξίδι της ημέρας και πετούσε σε ύψος 37.000 ποδών.

• Η EgyptAir ανέφερε ότι ο πιλότος είχε 6,275 ώρες πτήσης και ο συγκυβερνήτης είχε 2,766. Το αεροπλάνο είχε κατασκευαστεί το 2003.

• Ο Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βάλς δήλωσε ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένα σενάριο.

  Γαλλικό Πρακτορείο: Το αεροπλάνο συνετρίβη στ' ανοικτά της Καρπάθου
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν γαλλικά ΜΜΕ (Le Figaro, L'Express) το αεροπλάνο σύμφωνα με πηγή από την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, συνετρίβη στ' ανοικτά της Καρπάθου.
  Αιγύπτιος πρωθυπουργός: Πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε
Στο κέντρο κρίσης που έχει στηθεί στο αεροδρόμιο του Καΐρου βρέθηκε από νωρίς το πρωί το πρωθυπουργός της Αιγύπτου Σερίφ Ισμαΐλ. Είπε πως δεν υπάρχει, μέχρι αυτή την ώρα, τίποτα επιβεβαιωμένο και σημείωσε πως είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε σχετικά με το τί έγινε στο αεροσκάφος που αγνοείται μεταδίδει το BBC.
  Σπεύδουν όλοι!
Μεγάλη η κινητοποίηση στη θαλάσσια περιοχή όπου γίνονται οι έρευνες
  Μύλος με το "σήμα κινδύνου"!
Μπορεί νωρίτερα η EgyptAir να ανακοίνωσε ότι τις 04:26 τα ξημερώματα ελήφθη σήμα κινδύνου από το εξαφανισμένο αεροπλάνο αλλά σύμφωνα με το BBC ο αιγυπτιακός στρατός, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει πως δεν έλαβε κανένα τέτοιο σήμα!
  Μύλος με το "σήμα κινδύνου"!
Μπορεί νωρίτερα η EgyptAir να ανακοίνωσε ότι τις 04:26 τα ξημερώματα ελήφθη σήμα κινδύνου από το εξαφανισμένο αεροπλάνο αλλά σύμφωνα με το BBC ο αιγυπτιακός στρατός, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει πως δεν έλαβε κανένα τέτοιο σήμα!
  Στέλνει βοήθεια και η Γαλλία
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς ανακοίνωσε ότι η Γαλλία προσφέρθηκε να στείλει αεροπλάνα και πλοία για να βοηθήσει τις έρευνες για το εξαφανισμένο αεροπλάνο.
"Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να βρούμε το αεροπλάνο, γι' αυτό επικοινωνήσαμε με τις αιγυπτιακές αρχές. Κινητοποιούμαστε και είμαστε έτοιμοι να στείλουμε στρατιωτικά μέσα, πλοία και αερολάνα, για να συμμετάσχουν στις έρευνες", είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν Μαρκ Ερό.
  Η τελευταία επικοινωνία πάνω από την Κέα
Η τελευταία φορά που υπήρξε επικοινωνία των Ελλήνων ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας με τους πιλότους της πτήσης MS804 της EgyptAir ήταν ενώ το αεροπλάνο πετούσε πάνω από τη Τζιά. "Οι πιλότοι δεν ανέφεραν κανένα πρόβλημα" δήλωσε στο Reuters ο Κώστας Λιτζεράκης, επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Airbus βγήκε από τον ελληνικό εναέριο χώρο στη 01:27 τα ξημερώματα και μπήκε στον εναέριο χώρο της Αιγύπτου. Δυο λεπτά μετά εξαφανίστηκε από τα ελληνικά ραντάρ.
  EgyptAir: Η Ελλάδα ανέλαβε το συντονισμό για την Έρευνα και Διάσωση
Η Ελλάδα ανέλαβε από την πρώτη στιγμή να συντονίσει τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης. Δείτε σε ποια περιοχή ερευνούν, και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την επιχείρηση, στο Onalert.gr
  Τέσσερα τα σενάρια
Τα τέσσερα σενάρια που εξετάζονται σύμφωνα με αξιωματούχο που μίλησε στο ITV:
Κάποιος να τοποθέτησε βόμβα στο αεροπλάνο πριν απογειωθεί από το Παρίσι
Λάθος του πιλότου
Πρόβλημα συντήρησης του αεροπλάνου
Τρομοκρατική επίθεση μέσα από τον αιγυπτιακό εναέριο χώρο
  Η βλάβη του 2013
Το 2013, το ίδιο αεροσκάφος είχε παρουσιάσει βλάβη στον κινητήρα σε πτήση από το Κάιρο στην Κωνσταντινούπολη και είχε είχε αναγκαστεί να επιστρέψει εκτάκτως στο Κάιρο σύμφωνα με το Sky News Arabia, που επικαλείται πηγή της Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου.
  Χάθηκε 1,5 λεπτό αφού βγήκε από το FIR Αθηνών
Το αεροπλάνο της EgyptAir χάθηκε από τα ραντάρ μόλις 1,5 λεπτό αφού βγήκε από το FIR Αθηνών! Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κ. Λιντζεράκος, ήταν οι Έλληνες που ενημέρωσαν τους Αιγύπτιους!
  Τελικά... είχε εκπέμψει SOS!
Το αεροσκάφος της Egyptair είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία. Το υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι αιγυπτιακή στρατιωτική μονάδα είχε λάβει σήμα κινδύνου από το αεροσκάφος στις 04.26 τοπική ώρα (05.26 ώρα Ελλάδος), δυο ώρες ΜΕΤΑ την εξαφάνισή του! Διαψεύδοντας τις προηγούμενες πληροφορίες, και ο εκπρόσωπος της EgyptAir ανακοίνωσε ότι το Airbus A320 είχε εκπέμψει SOS. Όπως διευκρίνισε στο Γαλλικό πρακτορείο, το σήμα κινδύνου ελήφθη στις 05.26' ώρα Ελλάδας, ούτε 10 λεπτά πριν από την εξαφάνιση του Airbus A320 από τα ραντάρ.
  Μαρτυρία σοκ!
Το Reuters μεταδίδει πως το ελληνικό υπουργείο Άμυνας εξετάζει μαρτυρία καπετάνιου, ο οποίος υποστηρίζει πως είδε φλόγα στον ουρανό ανοιχτά της Καρπάθου!
Δείτε το σημείο

Διαβάστε περισσότερα εδώ
  Κανένα SOS από τους πιλότους
Οι Έλληνες ελεγκτές εναερίου κυκλοφορίας συνομίλησαν με τον πιλότο του αεροσκάφους όσο αυτό βρισκόταν στον ελληνικό εναέριο χώρο και δεν ανέφερε την ύπαρξη προβλημάτων, μεταδίδει το Reuters.
  Έκτακτο υπουργικό στη Γαλλία
Η Γαλλία «δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο» και θα συνεργασθεί στενά» με την Αίγυπτο για την εξακρίβωση των συνθηκών της εξαφάνισης του αεροπλάνου της EgyptAir. Ο πρόεδρος της χώρας Φρανσουά Ολάντ συγκάλεσε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο για την αντιμετώπιση της κρίσης στις 09.30 (ώρα Ελλάδος), ενώ κέντρο αντιμετώπισης της κρίσης συγκροτήθηκε στο γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.
Φορτώστε περισσότερα

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3