-->

Τοπικές χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες την Τρίτη

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/02/13-topikes-chionoptosis-ke-chamiles-thermokrasies-tin-triti.html
Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες και τους ισχυρούς βοριάδες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
Νεφώσεις αρχικά στην Αττική με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά και τα βόρεια και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από το απόγευμα αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 09 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη αρχικά νεφώσεις με πιθανότητα για χιονόνερο και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις και γρήγορα αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις και βαθμιαία από βόρειες με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 08 βαθμούς Κελσίου.
Πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Λίγα χιόνια στα βόρεια και κεντρικά ορεινά – ημιορεινά και στα ορεινά της Κρήτης και βαθμιαία βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 7 και τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Παγετός κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός. Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01 (μείον ένα) έως 09 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις και γρήγορα αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενίσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο από -04 (μείον 04) έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα βόρεια και κεντρικά ημιορεινά, με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά και τα νότια 7 και τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 10 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια και ανατολικά κατά τόπους η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 13 βαθμούς και στα βόρεια έως 07 βαθμούς Κελσίου.
Νewsroom Αθήνα 9.84

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3