Μαρινόπουλος: Βγάζει στο σφυρί τα Starbucks

http://freshsnews.blogspot.com/2016/07/5-starbucks-MARINOPOULOS.html
Στο σφυρί ετοιμάζεται να βγει το σήμα της εταιρίας Starbucks στην Ελλάδα και την βαλκανική χερσόνησο με στόχο να δοθεί τονωτική ένεση στην ρευστότητα της Μαρινόπουλος.

Το σήμα από το Σιάτλ που είχε αλλάξει για χάρη της Μαρινόπουλος κάνοντας την εξαίρεση και παραχωρώντας τα δικαιώματα σχεδόν για το 1/4 της Ευρώπης καθώς πέρα από τα Βαλκάνια και την Κύπρο σύναψαν συμφωνία master franchise για Ελβετία και Αυστρία.

Η Starbucks αναμένεται να είναι ένα από τα πρώτα «ασημικά» που θα εκποιήσει η Μαρινόπουλος, καθώς ο αγοραστής μάλλον έχει βρεθεί και δεν θα είναι άλλος από την ίδια την Starbucks.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πριν μία πενταετία όταν υπήρξε «φιλικό διαζύγιο» μεταξύ Starbucks και Μαρινόπουλου για τις αγορές της Ελβετίας και της Αυστρίας όπου η Starbucks εξαγόρασε το ποσοστό που κατείχε στην Starbucks-Marinopoulos Holdings B.V. η Marinopoulos Holding SARL.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα Starbucks στην Ελλάδα η μητρική κατέχει μειοψηφική συμμετοχή η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται σήμερα σε 18%.
 
http://www.tovima.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services