-->

Μαρινόπουλος: Βγάζει στο σφυρί τα Starbucks

http://freshsnews.blogspot.com/2016/07/5-starbucks-MARINOPOULOS.html
Στο σφυρί ετοιμάζεται να βγει το σήμα της εταιρίας Starbucks στην Ελλάδα και την βαλκανική χερσόνησο με στόχο να δοθεί τονωτική ένεση στην ρευστότητα της Μαρινόπουλος.

Το σήμα από το Σιάτλ που είχε αλλάξει για χάρη της Μαρινόπουλος κάνοντας την εξαίρεση και παραχωρώντας τα δικαιώματα σχεδόν για το 1/4 της Ευρώπης καθώς πέρα από τα Βαλκάνια και την Κύπρο σύναψαν συμφωνία master franchise για Ελβετία και Αυστρία.

Η Starbucks αναμένεται να είναι ένα από τα πρώτα «ασημικά» που θα εκποιήσει η Μαρινόπουλος, καθώς ο αγοραστής μάλλον έχει βρεθεί και δεν θα είναι άλλος από την ίδια την Starbucks.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πριν μία πενταετία όταν υπήρξε «φιλικό διαζύγιο» μεταξύ Starbucks και Μαρινόπουλου για τις αγορές της Ελβετίας και της Αυστρίας όπου η Starbucks εξαγόρασε το ποσοστό που κατείχε στην Starbucks-Marinopoulos Holdings B.V. η Marinopoulos Holding SARL.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα Starbucks στην Ελλάδα η μητρική κατέχει μειοψηφική συμμετοχή η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται σήμερα σε 18%.
 
http://www.tovima.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3