Ιωάννινα: Η νεκροψία - νεκροτομή θα «μιλήσει» για το θάνατο του Βαγγέλη (video)

Το κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής ερευνά τον χώρο που βρέθηκε η σορός του 20χρονου, μαζί με τον ιατροδικαστή, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου


Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το πρωί  κοντά στη λίμνη Παμβώτιδα, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στη Θεσσαλονίκη.

Το κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής που έφθασε στα Ιωάννινα από τη συμπρωτεύουσα ερεύνησε νωρίτερα την Κυριακή το χώρο που βρέθηκε η σορός του 20χρονου, μαζί με τον ιατροδικαστή, προκειμένου να δοθούν οι πρώτες απαντήσεις.

Ο θείος του αγνοούμενου φοιτητή, μιλώντας στο Mega, επιβεβαίωσε ότι το πτώμα ανήκει στον 20χρονο σπουδαστή από το Ρέθυμνο. «Τον είδα... Τον αναγνώρισα» είπε.Η σορός βρέθηκε παραμορφωμένη, καθώς ήταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ φέρει τραύματα και από επιθέσεις άγριων ζώων.

Σημειώνεται ότι το πτώμα του άτυχου νεαρού βρέθηκε σε χαντάκι, σε απόσταση ενός χιλιόμετρου από την Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων όπου φοιτούσε, και κοντά στη λίμνη των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες δίπλα στο πτώμα βρέθηκε ένα μαχαίρι. Ο Γιακουμάκης είχε εξαφανισθεί από τις 6 Φεβρουάριου.

http://freshsnews.blogspot.com/2015/03/video-15.html

«Είχαμε ελπίδες, είχαμε και φόβους, δυστυχώς οι ελπίδες διαψεύστηκαν» δήλωσε ο θείος του νεαρού.

«Έχω εμπιστοσύνη στην αστυνομία, η λύση του μυστηρίου είναι στη γαλακτοκομική σχολή και την ευρύτερη περιοχή» εκτίμησε ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης.

«Δυστυχώς είναι τραγική μέρα για την οικογένεια ελπίζουμε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις και η νεκροτομή θα δώσουν τις απαντήσεις που περιμένει η κοινωνία» τόνισε από την πλευρά του ο ερευνητής Φώντας Δρόσγος.

Πηγή: http://www.skai.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services