-->

Καιρός Πάσχα 2019 - Αρνιακός : Με 25αρια θα σουβλίσουμε τον οβελία - Πού θα βρέξει

 https://freshsnews.blogspot.com/2019/04/27-kairos-pasxa-2019-arniakos.html
Η ανάλυση του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού στο Newsbomb.gr για την Κυριακή του Πάσχα – Πώς θα κινηθεί το νέφος αφρικανικής σκόνης - Πού θα φτάσει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα - Δείτε αναλυτικά


«Με γενικά καλές καιρικές συνθήκες θα εορταστεί και το φετινό Πάσχα, αν εξαιρέσουμε τις θολούρες στην ατμόσφαιρα λόγω της αφρικανικής σκόνης, η οποία θα μας επηρεάσει μέχρι και το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου» τονίζει στο Newsbomb.gr ο γνωστός μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Το Μεγάλο Σάββατο, ενώ στα ανατολικά και τα νότια περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα έχουμε αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν. Τοπικές μπόρες ενδεχομένως να δούμε κυρίως στις ορεινότερες περιοχές των ηπειρωτικών. Βοριάδες 3 με 5 μποφόρ στα ανατολικά και στις υπόλοιπες περιοχές, επίσης ανατολικούς που ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί από 5 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά από 7 έως 25 βαθμούς και νοτιότερα από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή του Πάσχα περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα και μόνο στην ανατολική Μακεδονία είναι πιθανό να βρέξειγια λίγο, τοπικά. Οι άνεμοι δε φαίνεται να ξεπερνούν τα 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δε θα αλλάξει σημαντικά. Σ βόρεια από 6 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά από 8 έως 25 βαθμούς και νοτιότερα από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Τη Δευτέρα του Πάσχα δεν προβλέπονται βροχές. Επίσης, δεν προβλέπονται και ισχυροί άνεμοι, αφού δε φαίνεται να ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ.
Η επιστροφή των εκδρομέων και από ξηρά και από θάλασσα θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα.
Ακούστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό στο Newsbomb.gr :
Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο (27/04)
Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης και οι συγκεντρώσεις της θα είναι κατά τόπους αυξημένες στα νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα ανατολικοί με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά από το βράδυ θα στραφούν σε νότιους τοπικά έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε
σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα (28/04)
Στην Κρήτη και βαθμιαία και στα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Οι συγκεντρώσεις της αφρικανικής σκόνης θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα (29/04)

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις και στα ανατολικά από νότιες 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

newsbomb

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3