-->

3 σούπερ τροφές που πρέπει να καταναλώσεις πριν φύγει το καλοκαίρι

 https://freshsnews.blogspot.com/2017/09/01-3super-trofes-pou-prepei-a-katanalwseis-prin-fygei-to-kalokairi.html

Το γλυκό καλαμπόκι:

Το γλυκό καλαμπόκι της νιότης σου, που η γιαγιά στο έψηνε στον ξυλόφουρνο, αυτό πρέπει να καταναλώσεις άμεσα, προτού φύγει το καλοκαιράκι. Δύο μικρά καλαμπόκια, σου δίνουν 4 γραμμάρια φυτικών ινών και μόλις 170 θερμίδες.
Αν θέλεις να έχεις καλαμπόκι και το χειμώνα, αλλά όχι κονσέρβα, κόψε ένα καλαμπόκι κάθετα με το μαχαίρι για να πάρεις τα σπόρια του. Μετάφερέ τα σε σακουλάκι κλεισμένο αεροστεγώς και ανά τακτά διαστήματα, μετακίνησέ τα μέσα στη σακούλα. Έχουν διάκρεια ζωής δύο μηνών στην κατάψυξη.

Η ζουμερή ντομάτα: 
Σε ιρακινή επιθεώρηση του 2017, βρέθηκε πως το λυκοπένιο της ντομάτας μπορεί να αποτρέψει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων στον προστάτη.
Δοκίμασε την ντομάτα του Αυγούστου πάνω σε ψωμί όπως μας έφτιαχνε η μαμά σας όταν ήμασταν παιδιά. Χτύπα μια ντομάτα με τη φλούδα σε μπλέντερ, άπλωσέ την σε ψωμί με αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ρίγανη!

  • Το ώριμο καρπούζι:
Απόλαυσέ το ζαχαρωμένο και γλυκό, σε αλμυρές και γλυκές συνταγές. Αν δεν το φας αυτή την περίοδο του χρόνου, είναι σαν να πηγαίνεις διακοπές στην Καραιβική και να μένεις κλεισμένη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Φτιάξε και γρανίτα με το ώριμο καρπούζι του Αυγούστου.
Αναάτεψε 5 κούπες καρπούζι χωρίς κουκούτσια, 1/2 κούπα ζάχαρη και χυμό από ένα λάιμ. Άφησε το μείγμα να παγώσει σε θήκες γρανίτας για 3 ώρες, ανακατεύοντας κάθε μισή ώρα.

http://www.shape.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3