-->

Η πρώτη φωτογραφία της νύφης Κάτιας Ζυγούλη! [εικόνα]

https://freshsnews.blogspot.com/2017/07/4-i-proti-fotografia-tis-nyfis-katias-zygoyli-eikona.html
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν σε λίγη ώρα ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι είναι και οι κουμπάροι! 
  Λίγα λεπτά πριν παντρευτούν, πάντως, και ο γαμπρός και η νύφη πόσταραν στο Instagram! Η Κάτια Ζυγούλη πόσταρε μια φωτογραφία της με το ρομαντικό νυφικό της που έχει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Οπως φαίνεται είναι ένα νυφικό φόρεμα με τους ώμους έξω. Η νύφη έχει τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, φοράει πέπλο και εντυπωσιακά μαργαριταρένια σκουλαρίκια!
Ο Σάκης Ρουβάς πάλι λίγα λεπτά πριν ενώσει τη ζωή του ενώπιον Θεού και ανθρώπων με αυτήν της Κάτιας Ζυγούλη, έπινε σφηνάκια με τους φίλους του!
 Σημειώνεται ότι μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών το ζευγάρι παντρεύεται σε μια τελετή καθαρά οικογενειακή αφού παρανυφάκια είναι οι τέσσερις καρποί του ερωτά τους, Αλέξανδρος, Αναστασία, Αριάδνη και ο μικρούλης Απόλλωνας. «Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό το γεγονός ότι όλες τις προετοιμασίες τις κάνουμε όλοι μαζί. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τα παιδιά να δοκιμάζουν τα ρούχα τους ως παρανυφάκια και να προσπαθούν, γεμάτα ενθουσιασμό και αγάπη, να μάθουν τι πρέπει να κάνουν. Αισθάνονται ότι έχουν να διεκπεραιώσουν μία πολύ σοβαρή αποστολή», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κάτια Ζυγούλη.
Τα παιδιά ήταν εκείνα, μάλιστα, που έδωσαν και την έμπνευση για το προσκλητήριο και με βάση αυτή την ιδέα στήθηκε και όλο το concept του γάμου. Με δυο λόγια λιτός και elegant. Το νυφικό της εκθαμβωτικής νύφης φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη! 
Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, ο γαμπρός, ο οποίος στο γάμο φορά κοστούμι δια χειρός Γιώργου Παπαδόγαμβρου, είχε μιλήσει και για την... νύφη! «Η Κάτια είναι η γυναίκα της ζωής μου! Ο άνθρωπός μου! Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε υπήρχε ένταση, πάθος, ηλεκτρισμός, έρωτας!», ενώ για την περίοδο της προετοιμασίας του γάμου είχε αναφέρει: «Όλοι μαζί, με την Κάτια και τα παιδιά, απολαύσαμε όλη την περίοδο προετοιμασίας, ειδικά όταν συζητούσαμε με τα παιδιά τον ρόλο τους στην τελετή και πόσο σοβαρά τον προσέγγιζαν ήταν χαρακτηριστικό, σχεδόν συγκινητικό!». 
Μετά το γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα είναι και τα γενέθλια της νύφης! Η ιδέα να γίνει ο γάμος ανήμερα των γενεθλίων της, στις 3 Ιουλίου, ήταν του Σάκη Ρουβά. Ο επίμονος γαμπρός κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο «ναι» έπειτα από πολλές προσπάθειες.
Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη μέχρι την τελευταία στιγμή, πάντως, απολάμβαναν τις προετοιμασίες, με την νύφη λίγα 24ωρα νωρίτερα να κάνει μάσκες ομορφιάς και τον γαμπρό να απολαμβάνει τις βουτιές του στην πισίνα και στη συνέχεια να πίνει σφηνάκια με τους φίλους που τον «έντυναν» πριν το μυστήριο!
Ετσι, λοιπόν, η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της...


Πηγή:  iefimerida.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3