-->

Ο Καιρός την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/01/20-21ian-kairos.html
χιονια στα πεδινά της Βόρειας χώρας και βροχές στα υπόλοιπα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΙΣΧΥΡΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ: Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη. Ενδεικτικά αναφέρουμε περιοχές με ισχυρές χιονοπτώσεις: Νομός Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας καθώς και η Πιερία.
Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου νέα κακοκαιρία θα χτυπήσει τη χώρα με βροχές και καταιγίδες στα Δυτικά, τα Ανατολικά και τα Νότια, καθώς και χιονοπτώσεις σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι χιονοπτώσεις κατά τόπους θα είναι πυκνές, αλλά σταδιακά, αναμένεται στα πεδινά ύφεση των χιονοπτώσεων και τη μετατροπή τους σε χιονόνερο.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί - βορειοανατολικοί 8 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο  Νοτιοανατολικοί 8 - 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 3 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 4 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 10 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 13 βαθμούς στα νησιά.
Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου αναμένεται βελτιωμένος καιρός στη Δυτική Ελλάδα, καθώς και στα Βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις με σποραδικές βροχές, κυρίως στα Ανατολικά, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές.
Οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά σε Βόρειους με ένταση 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 έως 6 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 7 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά.
Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Βροχές και καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές, περιμένουμε την Τετάρτη στο Νομό μας. Χιόνια θα πέσουν στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 8 μποφόρ, στρεφόμενοι από το βράδυ σε βόρειους 4 - 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Την Πέμπτη, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανές παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Χιονοπτώσεις περιμένουμε την Τετάρτη, στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί ασθενείς.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 3 βαθμούς Κελσίου. Την Πέμπτηαναμένονται νεφώσεις με χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά. Σταδιακά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

http://www.xalazi.gr/
Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3