-->

Σοκ: 14χρονη υπέστη ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ από Μουσουλμάνους μετανάστες! Και οι γονείς της… (ΒΙΝΤΕΟ)

http://freshsnews.blogspot.gr/2015/09/1-viastike-apo-mousoulmanous.html


Η Eva Helgutan υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες στο Trondheim της Νορβηγίας.
Η οικογένειά της λέει οτι βυθίζονταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βια$μό και τελικά αυτοκτόνησε. Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βια$θεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ.
Η αστυνομία αναφέρει ότι στόχος τους είναι μόνο λευκές Νορβηγίδες. Η Eva ήταν ένα απο τα τρία νεαρά κορίτσια που βιά$θηκαν ομαδικά μέσα σε μερικές μέρες.
Από τότε που άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες στην Σκανδιναβία οι βιασμοί έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Η συντριπτική πλειονότητα των βια$μών στην Σκανδιναβία διαπράττονται απο μετανάστες που προέρχονται απο την Αφρική και την Μέση Ανατολή. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε σε τι μετατρέπουν το λίκνο της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με το νέο πολυπολιτισμικό σύστημα, οι αυτόχθονες γυναίκες που δεν κάθονται να τις βιάσουν οι αλλοδαποί θα θεωρούνται ρατσίστριες διότι δημιουργούν με την άρνησή τους ψυχολογικά τραύματα στους μετανάστες… Στη χώρα τους όμως αν τα κάναν αυτά θα τους κόβαν την π…τσα. Εδώ κάνουν κατάληψη και τους δίνουμε και άδειες παραμονής.
http://www.aetos-apokalypsis.com/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3