-->

Εικονική περιήγηση στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS)

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/29iss.html


Θα θέλατε να βρεθείτε κάποια στιγμή στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (International Space Station. ή ISS) και να ανακαλύψετε που ζουν οι αστροναύτες; Οι ερευνητές της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος ( European Space Agency), σας προσκαλούν σε μια εικονική περιήγηση στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Η Υπηρεσία δημοσίευσε online, ένα διαδραστικό πανόραμα που περιλαμβάνει εικόνες που ελήφθησαν από την αστροναύτη Samantha Cristoforetti της ESA, η οποία επέστρεψε πρόσφατα στη Γη μετά από μια τριήμερη διαμονή στο διαστημικό σταθμό (ISS).

Το διαδραστικό πανόραμα δεν σας επιτρέπει μόνο σύντομες ματιές στο διαστημικό σταθμό. Μπορείτε να εξερευνήσετε μια μια τις ενότητες του και ρίξτε μια ματιά από κοντά σε ότι σας ενδιαφέρει.

Η εικονική περιήγηση σας επιτρέπει να εστιάσετε σε αντικείμενα, να περιηγηθείτε στους διαδρόμους και στα δωμάτια που υπάρχουν μέσα στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, σαν να ήσασταν πραγματικά εκεί.

Παίξτε με τα εικονίδια που θα συναντήσετε για να δείτε τους αστροναύτες να εξηγούν ή να υποδεικνύουν τον εξοπλισμό του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού.


«Προτείνουμε να αρχίσετε την διερεύνηση, σε πλήρη οθόνη», αναφέρουν οι δημιουργοί της εικονικής περιήγησης για ευνόητους λόγους.

Βάλτε κράνη και πατήστε το παρακάτω link

https://iguru.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 

3