-->

Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/01/blog-pos2.html
Περιμένουμε στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις που θα πυκνώνουν με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά από 1.300 με 1.400 μέτρα υψόμετρο και πάνω και αυτό λόγω των νοτιάδων. Στην υπόλοιπη  χώρα ο καιρός θα είναι αρκετά βελτιωμένος και περιμένουμε μόνο λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ αλλά στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ και για λίγο εως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 3 εως 15 βαθμούς, στα κεντρικά από 6 εως 17 βαθμούς και στα νησιά απο 12 εως 20 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε μικρά διαστήματα με νεφώσεις και περισσότερες ώρες με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 7 μποφόρ, τοπικά εως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 εως 16 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε καλό καιρό με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και μόνο λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 10 εως 14 βαθμούς κελσίου.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3