-->

ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ Η "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ", ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ...



Ιδού μερικά πικάντικα από τις δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» των Εθνοπατέρων που ανέβασε η Βουλή στο Διαδίκτυο: Όλοι οι αντιρατσιστές βουλευτές είναι πάμπλουτη με πρώτη και καλύτερη την φίλη του Εβραίου Σημίτη, Θάλεια Δραγώνα που διαθέτει 8 πανάκριβα διαμερίσματα στο Κολωνάκι, στο Παλιό Φάληρο, στην Νέα Ερυθραία και στην Σίφνο. Η Δραγώνα διαθέτει πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε μετοχές Ξένων Εταιρειών και άλλα 60.000 ευρώ καταθέσεις σε Τράπεζες. Ακούσατε να μιλήσει κανείς δημοσιογράφος για το 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε μετοχές που διαθέτει η Θάλεια Δραγώνα; Όχι, βέβαια, γιατί οι Χρηματοδότες των Αντιρατσιστών προστατεύουν τους ανθρώπους τους από τα πυρά του Τύπου.

Πολύ πιο πλούσια από τον Μάκη Βορίδη είναι και η βουλευτίνα Ρένα Δούρου του Σύριζα (αυριανή υπουργός Εξωτερικών του Αλέξη Τσίπρα). Χωρίς να μας πεί τι δουλειές πρόλαβε να κάνει στα 40 της, η ανύπανδρη Δούρου εμφανίζεται με 4 δυάρια και 2 τριάρια στο Αιγάλεω, 2 εξοχικά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας και 117.000 ευρώ καταθέσεις στις Τράπεζες. Πάμπλουτος είναι και ο τυφλός προστάτης των φτωχών και των λαθρομεταναστών, Συριζαίος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής με 18 ακίνητα σε ακριβές περιοχές. Έκπληξη προκαλεί η τεράστια περιουσία του Πύρρου Δήμα (20 ακίνητα σε Καλαμαριά, Μαρούσι, Νέα Σμύρνη, Βριλήσια και 52.000 ευρώ καταθέσεις), για τον οποίο επίσης δεν γράφτηκε τίποτε στον Τύπο. Πού τα βρήκε τόσα χρήματα ο Πύρρος; Από τον μισθό του Αξιωματικού στον Στρατό Ξηράς; Τέλος, ο υπουργός ΕΡΤ Παντελής Καψής ξέχασε να δηλώσει την γυναίκα του στο «Πόθεν Έσχες», γνωστή δημοσιογράφο Λεονί Σταφυλά!. Μιλάμε για το απόλυτο μπουρδέλο: Ουδείς ελέγχει τους Εθνοπατέρες, ο καθείς δηλώνει ό,τι γουστάρει και ουδείς τιμωρείται… Θ.Χ. 

- Εφημερίδα "Στόχος"

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3