-->

6 tips για να δείχνεις ομορφότερη ανέξοδα



Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για την προσωπική σας περιποίηση.

Υπάρχουν τρόποι να φροντίζετε τον εαυτό σας χωρίς να ξοδέψετε σχεδόν τίποτα. Μερικά μυστικά ομορφιάς που θα διαβάσετε παρακάτω, θα σας βοηθήσουν:

Καταπολεμήστε τις σακούλες κάτω από τα μάτια ενώ κοιμάστε:Ανασηκώστε το κεφάλι σας με μαξιλάρια ενώ κοιμάστε. Έτσι θα αποφύγετε τη συγκέντρωση υγρών κάτω από τα μάτια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ροδέλες από αγγούρι ή παγωμένα σακουλάκια χαμομηλιού....

Η σωστή στάση του σώματος: Κρατήστε τους ώμους ψηλά χωρίς να καμπουριάζετε. Η σωστή στάση του σώματος μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ακόμα και 20 -30 χρόνια νεότερη.

Πιάστε τα μαλλιά σας αλογοουρά: Το μυστικό είναι να βρείτε την πιο κολακευτική γωνία του προσώπου σας. Τραβήξτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και με το δείχτη σας και το μεσαίο δάχτυλο ακολουθήστε το κόκκαλο του ζυγωματικού. Έτσι θα δημιουργήσετε μία λεία ψηλή αλογοουρά που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας: Δύο λεπτά αρκούν για να αναζωογονήσετε την κουρασμένη όψη του προσώπου. Αφού καθαρίσετε και ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας , έτσι ώστε να δημιουργηθεί μεγαλύτερη υπεραιμία στην περιοχή, τοποθετείστε τους κόμπους των δακτύλων σας κάτω από τα μάτια και πάνω από τα ζυγωματικά και κάντε μασάζ για δύο λεπτά.

Αποφύγετε την ακμή: Κάποιες φορές η λιπαρότητα του κεφαλιού και τα προϊόντα μαλλιών μπορούν να συμβάλλουν στην εμφάνιση της ακμής. Ξεβγάζετε πάντα καλά τη μαλακτική κρέμα μαλλιών και φροντίστε να κρατάτε τα προϊόντα styling όσο μπορείτε μακριά από το πρόσωπο. 

Μειώστε την κατανάλωση ζάχαρης: Μην ξεκινάτε ή τελειώνετε τη μέρα σας με ζάχαρη. Η κατανάλωση επεξεργασμένης ζάχαρης τις πρωινές ώρες ή πριν από τον ύπνο προκαλεί επιθυμία για μεγαλύτερη κατανάλωση και αφυδατώνει την επιδερμίδα.
Πηγή: jenny.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3