-->

Red Hot Chili Peppers: Έφτασε η ώρα ... απολαύστε τους!


Red Hot Chili Peppers: Έφτασε η ώρα ... απολαύστε τους!
Έφτασε η ώρα που περίμεναν οι φανατικοί θαυμαστές των Red Hot Chili Peppers, καθώς σε λίγες ώρες ξεκινάει η μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ. Οι Έλληνες μετράνε αντίστροφα για να τους δουν από κοντά, ενώ η σκηνή είναι σχεδόν έτοιμη για να τους φιλοξενήσει!
Τα εισιτήρια για την αρένα, έχουν εξαντληθεί εδώ και αρκετό καιρό, ενώ η ανταπόκριση του κοινού είχε φανεί από τα πρώτα μόλις λεπτά της προπώλησης αφού, όπως σημείωσαν οι διοργανωτές, η ζήτηση έσπασε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα μέσω ίντερνετ.
Οι Red Hot Chili Peppers είναι έτοιμοι να εμφανιστούν στη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α την σήμερα το βράδυ και περισσότερα από 50 άτομα δούλεψαν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους, ενώ, υπάρχει ακόμα περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε όλες τις κατηγορίες θέσεων.
Το συγκρότημα βρίσκεται στην Αθήνα από την Κυριακή το βράδυ μετά την συναυλία τους στη Σόφια. Τα μέλη του συγκροτήματος έκαναν και μια μικρή βόλτα στο κέντρο της πρωτεύουσας με τον ντράμερ του συγκροτήματος να βρίσκει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί δίπλα σε έναν εύζωνα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Το ιστορικό συγκρότημα από το Los Angeles κλείνει πια 29 χρόνια μουσικής πορείας, ενώ στη χώρα μας θα φτάσουν ο Josh Klinghoffer, που πλέον έχει προστεθεί δίπλα στους Anthony Kiedis, Flea και Chad Smith, αντικαθιστώντας τον αγαπημένο του κοινού, John Frusciante.

Τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος θα ανοίξουν τα συγκροτήματα AAAK (As Able As Kane) και "Sunny Side Of the Razo"r. Οι "Sunny Side Of The Razor" είναι το ελληνικό συγκρότημα της ηθοποιού Σάννυ Χατζηαργύρη, που επιλέχθηκε από τους συνεργάτης των Red Hot Chily Peppers για να δώσει και αυτό, με την παρουσία του, τις «νότες της έναρξης» για την πολύαναμενόμενη συναυλία.
Σε ρύθμιση των δρομολογίων του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, για σήμερα Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, προχώρησε η ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες), προκειμένου να εξυπηρετηθεί το «φιλόμουσο» κοινό που θα παρακολουθήσει τη μεγάλη συναυλία των RED HOT CHILI PEPPERS, η οποία διεξάγεται σήμερα το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι τελευταίες διελεύσεις συρμών από τον σταθμό «Ειρήνη» της γραμμής 1, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
α) Από Ειρήνη προς Πειραιά: 23:55, 00:10 και 00:25.
β) Από Ειρήνη προς Ομόνοια: 00:40.
γ) Από Ειρήνη προς Κηφισιά: 23:53, 00:04, 00:14, 00:26, 00:41 και 00:56.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3