-->

Κατασκοπικό θρίλερ στο Μαστιχάρι της Κω με Γερμανό υπήκοο


Γερμανός υπήκοος συνελήφθη από την Αστυνομία στο Μαστιχάρι της Κω στο ξενοδοχείο που διέμενε έχοντας στη κατοχή του ειδικές συσκευές παρακολούθησης...τηλεπικοινωνιών καθώς και συσκευή επικοινωνίας με σήματα Μορς.

Όπως αναφέροθυν πληροφορίες από το νησί την στιγμή που η Αστυνομία προσπάθησε να τον συλλάβει ο Γερμανός υπήκοος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Στην Κω βρίσκονται ήδη στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) ενώ ο εξοπλισμός του 75χρονου Γερμανού εστάλη στην Αθήνα για εξέταση του περιεχομένου του.

Η χρήση συσκευής επικοινωνίας με σήματα Μόρς αν και απαρχαιωμένη χαρακτηρίζεται ως η πλέον ασφαλής σε σχέση με προηγμένες ηλεκτρονικές συσκευές και χρησιμοποιείται από μυστικούς πράκτορες ακόμα και σήμερα.

Ο 75χρονος Γερμανός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου αποφασίστηκε αναβολή της δίκης στις 7 Ιουνίου αν και ο Εισαγγελέας πρότεινε τη καταδίκη του για παράνομη λειτουργία σταθμού τηλεγραφείου. Ο ίδιο ισχυρίζεται ότι είναι ραδιοερασιτέχνης, δηλώνει συνταξιούχος υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας και δημοσιογράφος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3