-->

Τρόμος στη βιομηχανία του πορνό!


Τρόμο στη βιομηχανία του πορνό προκαλεί ακόμη ένα κρούσμα AIDS. Πορνοστάρ από το Λος Αντζελες, το όνομα και το φύλο του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, διαγνώστηκε πριν από μερικές ημέρες σε εξέταση ρουτίνας ως φορέας του ιού, μια είδηση που προκάλεσε πανικό στους πιθανούς παρτενέρ του εντός και εκτός συνόρων.

Ηδη, και μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα περαιτέρω εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται, τα στούντιο παραγωγής ταινιών πορνό στο Λος Αντζελες συμφώνησαν να αναστείλουν τα γυρίσματα, μέχρι να εξεταστούν όλοι οι πρωταγωνιστές για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Ενα από τα σωματεία των ηθοποιών έχει αναλάβει να ενημερώσει όλους τους πορνοστάρ με τους οποίους έχει συμπρωταγωνιστήσει ο συγκεκριμένος φορέας.

Η είδηση έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες μετά την αίτηση που υπέβαλαν ακτιβιστές στις Αρχές της πολιτείας για την αλλαγή της νομοθεσίας και την υποχρεωτική χρήση προφυλακτικών για τους ηθοποιούς. Επικεφαλής της εν λόγω καμπάνιας είναι ο πρώην πορνοστάρ Ντέρικ Μπερτς, ο οποίος διαγνώστηκε πέρυσι με τον ιό HIV.

Η βιομηχανία του πορνό, η αξία της οποίας εκτιμάται ότι αγγίζει τα 14 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, αντιμετωπίζει ωστόσο ακόμα μία κρίση στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, καθώς το μικροβιολογικό κέντρο AIM που έκανε τις αιματολογικές εξετάσεις των ηθοποιών για περισσότερο από μία δεκαετία έκλεισε τον Μάιο. Αιτία στάθηκε η αγωγή που του έγινε για διαρροή απόρρητων ιατρικών πληροφοριών.

Η ευθύνη για τον ιατρικό έλεγχο των σταρ μεταφέρθηκε έκτοτε στο σωματείο των ηθοποιών «Free Speech Coalition», το οποίο δημιούργησε με τη σειρά του βάση δεδομένων, σχεδιασμένη έτσι ώστε να δίνει πρόσβαση σε παραγωγούς και ατζέντηδες της βιομηχανίας στα αποτελέσματα εξετάσεων που διεξάγονται σε πολλά μικροβιολογικά κέντρα. Με το νέο σύστημα ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορηθούν μονάχα ποιοι ηθοποιοί είναι διαθέσιμοι για δουλειά και όχι να ενημερωθούν για το πλήρες ιατρικό ιστορικό τους, όπως συνέβαινε με το AIM.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3