Η απόλυτη αλήθεια αγαπητοί μου είναι ότι υπάρχουν και ανδρικοί τυφώνες όπως για παράδειγμα ο Μάθιου (2004) ή ο Μιτς (1998) ο οποίος μάλιστα σκότωσε περίπου 10.000 ανθρώπους στην Ονδούρα.
Για την ιστορία να σας αναφέρω μέχρι και τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, οι καταιγίδες και οι τυφώνες έπαιρναν τα ονόματά τους από τους Αγίους της καθολικής εκκλησίας που γιόρταζαν την ημέρα που οι τυφώνες συνέβαιναν. Αν λοιπόν μία συγκεκριμένη μέρα γιόρταζε ο Άγιος Φελίπε, ο τυφώνας ονομαζόταν «Τυφώνας Άγιος Φελίπε». Από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο μέχρι και το 1979, άρχιζαν να ονομάζουν τους τυφώνες με γυναικεία ονόματα.
Ο λόγος δεν είναι γνωστός, αλλά μπορούμε βάσιμα να υποθέσουμε ότι οι Αμερικανοί μετεωρολόγοι είχαν δεινοπαθήσει από διάφορες γυναίκες στη ζωή τους και αποφάσισαν να πάρουν την εκδίκηση τους. Βεβαίως όπως προανέφερα αυτό συνέβαινε μέχρι το 1979 αλλά ακόμα και σήμερα διαπιστώνετε ότι οι περισσότεροι τυφώνες και οι μεγάλες καταιγίδες συνεχίζουν να έχουν κυρίως γυναικεία ονόματα. Και μη μου πείτε ότι ολόκληρη Παγκόσμια Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει αντιφεμινιστικά σύνδρομα.
Εγώ όμως μπορώ να σας αποκαλύψω την «αλήθεια» : Οι άνθρωποι παρατηρώντας επιστημονικά τις καταστροφές που επιφέρουν τα ακραία αυτά φυσικά φαινόμενα μπόρεσαν να τα συγκρίνουν μόνο με τη συχνά καταστροφική παρουσία των γυναικών στη ζωή των ανδρών…. Είναι αυτό που λέμε πέρασε και δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμα της.
Έτσι, απλώς η επιστήμη αντιγράφει τη ζωή.