-->

Θέμα : Τα πιο παχυντικά φαγητά στον κόσμο ! ( photos )


Πολλοί θα έχετε αναρωτηθεί, ποια φαγητά είναι αυτά που περιέχουν τις περισσότερες θερμίδες ! Το Sguide.gr σας παρουσιάζει τη λίστα προς αποφυγήν με τα πιο παχυντικά φαγητά !

1. Poutine
H “Poutine” είναι μία σπεσιαλιτέ με γαλλοκαναδική προέλευση η οποία περιέχει πατάτες τηγανητές με μία κρέμα από τυρί και πολύ λίπος. Μία μέση μερίδα περιέχει 1.300 θερμίδες και 72 γραμμάρια λίπος ! Συχνά σερβίρεται με χάμπουργκερ !

2. Turducken
H σπεσιαλιτέ του αμερικάνικου Νότου. Ουσιαστικά είναι μία πάπια μέσα στην οποία τοποθετείται ένα κοτόπουλο, στη συνέχεια αυτή τοποθετείται σε μία γαλοπούλα ( ! ) και ανάμεσα σε αυτά ένα χοιρινό λουκάνικο !!! Μία αξιοπρεπής μερίδα του φαγητού αυτού περιέχει 3.500 θερμίδες !

3. Τhe Texan King
Το Big Texan steakhouse στο Αμαρίλο του Τέξας, είναι το σπίτι του “βασιλιά του Τέξας”, μία μπριζόλα που έχει μέγεθος ενός μικρού μωρού !!! Ζυγίζει 72 ουγκιές ( 2 κιλά ) και είναι τόσο τρομακτική που όλα αυτά που την συνοδεύουν ( ψητή πατάτα, ψωμάκι, γαριδοσαλάτα, φασόλια ) προσφέρονται δωρεάν σε αυτούς που θα τα φάνε όλα σε μία ώρα !

4. Super Scooby
Το Super Scooby που πωλήθηκε στο take away Jolly Fryer στο Μπρίστολ της Αγγλίας, περιέχει τέσσερα μπιφτέκια των 114 γραμμαρίων έκαστο, οκτώ φέτες μπέικον, οκτώ φέτες τυριού, 12 φέτες από κρεμμύδι, σαλάτα και τρεις σάλτσες ! Περιέχει 2.645 θερμίδες !

5. Doughnut Burger
Το ντόνατ μπέργκερ ( ελληνιστί ), είναι μία εφεύρεση των Gateway Grizzlies που παίζουν στην κατηγορία της Illinois Frontier ( κατηγορία στο εφηβικό αμερικάνικο μπέιζμπολ ) . Είναι ένα μπέργκερ γεμιστό με τυρί και μπέικον και κομμένο σε φέτες Κrispy Κreme Original Donut. Με αυτό το φαγητό συνδυάζετε το κυρίως πιάτο με το επιδόρπιο !

6. Eskimo Ice Cream
To παγωτό Eskimo είναι γνωστό και ως Αkutaq. Σε αυτό χρησιμοποιείται κρέας και λίπος από καριμπού, άλκες, αρκούδες, φώκιες και ψάρια, με την προσθήκη μερικών βατόμουρων !!! Μπλιαχχχ !

7. Chocolate Salo
Το λαρδί είναι χοιρινό λίπος. Η σοκολάτα είναι σοκολάτα. Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα πάνω στο λαρδί και το αποτέλεσμα είναι μια ουκρανική λιχουδιά, που αποτελεί ένα από τα πιο ανθυγιεινά και αποκρουστικά σνακ της Ανατολικής Ευρώπης !
Επιμέλεια : Sguide Team

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3