-->

Αγγελική Ηλιάδη: «έχω δείρει άνδρα»!

Πολύ τσαμπουκάς και... «ορμητική» φαίνεται πως είναι η Αγγελική Ηλιάδη, που σε συνέντευξή της παραδέχεται ότι έχει παρακολουθήσει άνδρα αλλά και έχει... δείρει! Παράλληλα, η τραγουδίστρια μιλά για τις ανασφάλειές της, τον γιό της, το σεξ και τον νέο της σύντροφο.

«Έχω παρακολουθήσει άντρα, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Δεν ανακάλυψα κάτι περίεργο», εξομολογείται η τραγουδίστρια στο κυπριακό περιοδικό «MAN», ενώ παραδέχεται πως έχει τσακωθεί με συντρόφους της: «άπειρες φορές! Ο καβγάς είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δείρει άντρα!», λέει χαρακτηριστικά.

Η Αγγελική δεν διστάζει να αποκαλύψει πως έχει ανασφάλειες, ενώ συμπληρώνει πως κατά καιρούς βρίσκει πάνω της πράγματα που δεν της αρέσουν και τα διορθώνει.

Μετά την δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, η 32χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και να μεγαλώσει το παιδί τους, τον Μπαμπίνο. «Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Δεν λέμε “ο μπαμπάς έχει πεθάνει” όμως το ξέρει. Ο Μπαμπίνος παρόλο που ήταν τρεισήμισι χρονών, έχει πολλές αναμνήσεις από τον πατέρα του», δηλώνει.

Πλέον, η Αγγελική είναι ζευγάρι με τον Κώστα Μηλιωτάκη και παραδέχεται πως είναι ερωτευμένη! «Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο να αγαπήσει ένα παιδί που δεν είναι δικό του. Οπότε όταν συμβαίνει -όπως γίνεται τώρα- παίζει σημαντικό ρόλο για μένα», συμπληρώνει.

Tι άλλο παίζει ρόλο για την τραγουδίστρια; «Το σεξ παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο σε μια σχέση... Δεν θα μπορούσα να μείνω σε μια σχέση που να είχε ατονίσει το σεξουαλικό κομμάτι», αποκαλύπτει!

star

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3