-->

Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη


Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, αύριο, Πέμπτη!

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα για παροδική βροχή στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ήπειρο και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θεσσαλία και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά δυτικοί. Η θερμοκρασία από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

newsbomb.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3