-->

H Sony επιβεβαιώνει ότι εκτέθηκαν λογαριασμοί χρηστών του PSN

Δυστυχώς, αυτό που όλοι φοβόμασταν από τη στιγμή που μάθαμε ότι χακάρανε το PSN, είναι γεγονός. Η Sony επιβεβαίωσε ότι έχουν εκτεθεί λογαριασμοί χρηστών του PlayStation Network και συγκεκριμένα στοιχεία όπως ονόματα, διευθύνσεις, χώρες, διευθύνσεις email, ημερομηνίες γέννησης, κωδικοί πρόσβασης στο PSN, PSN IDs, ιστορικό αγορών, διευθύνσεις πληρωμών και απαντήσεις ασφαλείας για είσοδο στο PSN.
PSN logo
Το χειρότερο απ’ όλα φυσικά είναι ότι παίζει να έχουν κλαπεί και αριθμοί πιστωτικών καρτών, αν και προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που τα στοιχεία μας μπορεί να βρίσκονται στη διάθεση αγνώστων, η Sony συστήνει ιδιαίτερη προσοχή από εδώ και πέρα και προτείνει την άμεση αλλαγή του κωδικού πρόσβασης στο PSN μόλις επανέλθει η υπηρεσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι διεξάγεται έρευνα από ανεξάρτητη μεγάλη εταιρία security για το τι έχει γίνει, της οποίας τα αποτελέσματα όλοι περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον.
Πάντως η ζημιά για τη Sony (και δυστυχώς για όλους τους gamers) είναι μεγάλη και αυτό το περιστατικό θα στιγματίζει την παρουσία του ιαπωνικού κολοσσού στη βιομηχανία για πολλά χρόνια.


Πηγή: Game20.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3