-->

Ελένη: «Ζηλεύω την Φαίη Σκορδά»

Την αδυναμία της για τα νεογέννητα, η Ελένη την έχει εκφράσει πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της. Το πρωί της Πέμπτης (28/04), όμως, πήρε βαθιά ανάσα για να σχολιάσει το θέμα του νεογέννητου μωρού, στο οποίο αναφέρθηκε με έκδηλη, όπως φάνηκε, νοσταλγία.

Αφορμή στάθηκε το δημοσίευμα περιοδικού, το οποίο αναφέρεται στον γιο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Τίτλος του άρθρου είναι «Ο μικρός μοιάζει και τους δύο. Ο πολύωρος τοκετός, τα δάκρυα χαράς και οι πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι». Αφού η Ελένη το διάβασε, έμεινε «καρφωμένη» στην φωτογραφία της Φαίης.

«Πραγματικά, δεν έχω λόγια για να περιγράψω πόσο την σκέφτομαι και πόσο το ζηλεύω αυτό που ζει η Φαίη… δεν μπορώ να το περιγράψω με τίποτα. Οσες φορές και να το ζήσεις, είναι το ίδιο μαγικό όπως την πρώτη φορά», είπε η Ελένη συνεχίζοντας να κοιτάζει την εικόνα της Φαίης.

«Αυτάααα…»

Δεν μιλούσε κανείς από τους υπόλοιπους, αλλά η Ελένη ήταν φανερό πώς όλο και κάτι περίμενε να ακούσει. «Να τους ζήσει το μωράκι τους…» είπε ο Αρης Καβατζίκης και η Ελένη πήρε την καλύτερη αφορμή για να ευχηθεί στο ζευγάρι για μια ακόμη φορά. «Να τους ζήσει, βέβαια να τους ζήσει…», τόνισε με νόημα, ενώ τα αχ και τα βαχ «πήγαιναν κι ερχόντουσαν».

Η Ελένη αναστέναξε και πήγε με βαριά καρδιά στα υπόλοιπα θέματα του περιοδικού.

Ότι την ζηλεύει την Φαίη για αυτό το λόγο και με κάθε καλή πρόθεση που η σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα έγινε μαμά είναι γεγονός. Τώρα, τι κρύβουν αυτές οι δηλώσεις… τύπου «τι ωραία που έχει στην αγκαλιά της νεογέννητο», θα φανεί. Λέτε να μας επιφυλάσσει καμία έκπληξη η Ελένη; Λέτε να θέλει να ξαναζήσει το θαύμα της μητρότητας; Αυτό κι αν είναι είδηση. 

star.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3