-->

Ζώδια και σεξ

couple_sex_zodiac
Όπως σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, έτσι και στον έρωτα η συμπεριφορά και το προφίλ του καθενός μας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το γενέθλιό μας ζώδιο.
Φυσικά κάθε χαρακτήρας είναι μοναδικός, καθένας μας κουβαλάει προηγούμενες εμπειρίες στον έρωτα που είτε άφησαν πληγές είτε μας εξόπλισαν με εφόδια για να γίνουμε καλύτεροι σύντροφοι και ερωτικοί παρτενέρ. Γι’ αυτό άλλωστε κάθε ερωτική σχέση είναι μοναδική αφού τα δύο μέρη της ερωτικής «συνάρτησης» είναι κι αυτά μοναδικά.
Όπως και να ‘χει πάντως, τα άστρα είναι μια καλή αρχή για να ξέρουμε τι να περιμένουμε από μια γνωριμία, πως αντιλαμβανόμαστε εμείς ή το αντικείμενο του πόθου μας τον έρωτα και, φυσικά, τι είναι εκείνο που ξετρελαίνει τον καθένα.
Ας ρίξουμε λοιπόν μια σύντομη ματιά στην σεξουαλική συμπεριφορά των ζωδίων. Πως αντιλαμβάνονται το σεξ; Τι ζητούν από τον/την σύντροφό τους; Και φυσικά… ποιο είναι το μυστικό «κουμπί» του κάθε ζωδίου;

Κριός
Ζώδια και σεξ sex erwtas zwdiaΟ Κριός είναι μια σεξουαλική ωρολογιακή βόμβα. Θεωρούν το σεξ σαν φυσική ανάγκη και το ξεχωρίζουν από το συναίσθημα. Λατρεύουν το κυνήγι σε τέτοιο βαθμό που καμιά φορά το προτιμούν ακόμα και από την ίδια την πράξη. Αν ο ρομαντισμός είναι για εσάς απαραίτητη συνθήκη για καλό σεξ τότε καλύτερα να ξεχάσετε τον Κριό που το σεξ του είναι άγριο, παθιασμένο αλλά επ’ ουδενί ρομαντικό.
Σε γενικές γραμμές είναι πιστοί και δεν ψάχνουν για εφήμερες περιπέτειες εκτός αν έχουν βαρεθεί. Σε περίπτωση που κάνουν ένα one night stand, την επόμενη μέρα δεν θα θυμούνται ούτε το όνομα του εφήμερου εραστή τους.
Αχίλλειος πτέρνα του Κριού… το κεφάλι. Κάντε του ένα μασάζ στο πρόσωπο, περάστε τα δάχτυλά σας ανάμεσα από τα μαλλιά του και τον έχετε κατακτήσει. Υποκύπτουν επίσης στις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και στην εκκεντρικότητα παντώς είδους οπότε αν σκοπεύετε να κατακτήσετε έναν Κριό βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει δημιουργικά και γιατί όχι… ολίγον βιτσιόζικα.

Ταύρος
Ζώδια και σεξ sex erwtas zwdiaΟ Ταύρος σαν εραστής είναι αισθησιακός και τρυφερός που θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει το ταίρι του. Λατρεύει τα φιλιά και τα χάδια και απολαμβάνει οπτικά κάθε δευτερόλεπτο της ερωτικής πράξης. Η πρωτοτυπία δεν είναι το δυνατό του σημείο όμως ό,τι χάνει σε πρωτοτυπία το κερδίζει σε αντοχή.
Οι Ταύροι δεν ανέχονται την απιστία και αν διαπιστώσουν ότι  το ταίρι του δεν είναι πιστό, φεύγουν δια παντώς από τη σχέση. Δώστε προσοχή λοιπόν και μην του δίνετε δικαιώματα ή αφορμές να θυμώνει και να συγχίζεται γιατί δεν είναι τυχαίο το «ταύρος εν υαλοπωλείω»
Αδύνατό τους σημείο το φαγητό και οτιδήποτε εθεθίζει την αίσθηση της όσφρησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταξοδευτείτε για να αγοράζετε πανάκριβα αρώματα. Η μυρωδιά του σώματός σας είναι αρκετή για να ξεσηκώσει έναν Ταύρο.

Δίδυμοι
Ζώδια και σεξ sex erwtas zwdiaΚουβέντα, κουβέντα, κουβέντα. Αυτό είναι το ερωτικό προφίλ των Διδύμων. Θέλουν να συζητούν για το σεξ πριν από αυτό, κατά τη διάρκειά του και φυσικά μετά. Αν έχετε λοιπόν διάθεση για ανάλυση του σεξ ετοιμαστείτε να στείλετε τον Δίδυμο στα ουράνια. Ένα άλλο χαρακτηριστικό των Διδύμων είναι το αδιάκοπο φλερτ παντού και πάντα. Λατρεύουν να γοητεύουν το αντίθετο φύλο ακόμα κι όταν δεν επιδιώκουν ερωτική επαφή. Η συνεχώς μεταβαλλόμενη διάθεσή τους, τους κάνει να αποζητούν την πρωτοτυπία στην πράξη οπότε μην απορήσετε αν ένας δίδυμος σας «επιτεθεί» μέσα στο ασανσέρ ή σε δημόσιο χώρο.
Η πίστη, ως γνωστόν, είναι άγνωστη λέξη για τους Διδύμους όμως σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε τα «στραβά μάτια» γιατί είναι εφευρετικοί στο κρεβάτι και εφαρμόζουν με μεγάλη προθυμία όποια καινοτόμα ιδέα σκεφτούν αυτοί ή το ταίρι τους.
Για να κάνετε έναν δίδυμο να τρέχει από πίσω σας αρκεί να του εξιτάρετε το μυαλό, να παίξετε με την ευφυία του και να τον ερεθίσετε εγκεφαλικά. Αφήστε τα φώτα ανοιχτά, και μιλήστε τρυφερά ή βρώμικα την ώρα του σεξ.

Καρκίνος
Ζώδια και σεξ sex erwtas zwdiaΓια τους Καρκίνους αγάπη και σεξ είναι ένα και το αυτό. Για να μπορέσουν να λειτουργήσουν ερωτικά θα πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια ως προς τα αισθήματα του/της συντρόφου τους, ο χώρος να είναι άνετος και το κρεβάτι γεμάτο πουπουλένια μαξιλάρια. Οι εφήμερες σχέσεις δεν αρέσουν στον Καρκίνο που απολαμβάνει το σεξ όταν ξέρει ότι το ταίρι του μπορεί να γίνει ο γονιός των παιδιών του, γεγονός που καμιά φορά λειτουργεί και ανασταλτικά αφού μπορεί να αισθανθεί τύψεις για ό,τι κάνει στη «μάνα των παιδιών» του.
Πιστός και τρυφερός εραστής λατρεύει την αγκαλιά και μπορείτε να μείνετε αγκαλιασμένοι για ώρες. Θα κάνει το παν για να ικανοποιήσει το ταίρι του πριν σκεφτεί καν την δική του ικανοποίηση.
Αυτό που εξιτάρει τον Καρκίνο –εκτός φυσικά από το ρομάντζο- είναι το νερό. Λατρεύουν να κάνουν σεξ κοντά σε πισίνες, παραλίες, μέσα στη σάουνα ή στην μπανιέρα και γενικά οπουδήποτε το υγρό στοιχείο είναι κυρίαρχο.

Λέων
Ζώδια και σεξ sex erwtas zwdiaΟ Λέων θέλει να είναι βασιλιάς και στο κρεβάτι. Προκειμένου λοιπόν να αποσπάσει από το ταίρι του την παραδοχή ότι ήταν ο καλύτερος εραστής που είχε ποτέ μπορεί να γίνει πολύ «περιποιητικός» εραστής. Αγαπούν το σεξ και θέλουν να κάνουν ξανά και ξανά χωρίς ποτέ να αισθάνονται χορτασμένοι. Η αρχοντιά που αποπνέουν δημιουργεί γύρω τους μια ερωτική αύρα που τραβάει τα «θύματα» όπως το δυνατό φως τις πεταλούδες.
Απαιτητικοί και δημιουργικοί εραστές, αρέσκονται συχνά στο ωμό σεξ και οι αντοχές τους είναι παροιμιώδεις.
Για να ξετρελάνετε έναν Λέοντα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να του δώσετε την ικανοποίηση ότι σας κατέκτησε παίζοντας το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι και να τον αφήσετε να πιστέψει ότι δεν του δοθήκατε αμέσως αλλά σας κέρδισε με την γοητεία του. Και φυσικά να μην ξεχνάτε να του επιβεβαιώνετε ότι είναι ο καλύτερος εραστής σας.

Παρθένος
Ζώδια και σεξ sex erwtas zwdiaΟ Παρθένος βρίσκεται σε μια αέναη αναζήτηση του τέλειου ερωτικού συντρόφου. Καθαροί και τελειομανείς σε όλα φαντάζονται το ταίρι τους σαν το ιδανικό και αναζητούν μόνιμη σταθερή σχέση. Βέβαια όταν την βρίσκουν είναι πολύ πιθανό να δείτε την λίμπιντό τους να πέφτει στα πατώματα, να χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ και να το ρίχνουν στη δουλειά.
Η λέξη «κλειδί» για την ερωτική συμβίωση με έναν Παρθένο είναι «υπομονή». Έχουν απεριόριστες δυνατότητες στο κρεβάτι, μεγάλα αποθέματα τρυφερότητας αλλά και μεγάλες δόσεις «πονηριάς» ώστε να αποτελέσουν τον τέλειο εραστή για όποιον έχει το κουράγιο να αντέξει την τελειομανία τους και να περιμένει τον Παρθένο να αποφασίσει ότι το ταίρι του είτε είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού είτε  να το πάρει απόφαση ότι «τι να κάνουμε… δεν υπάρχουν πρίγκιπες».
Για να κερδίσετε έναν Παρθένο διασφαλίστε του ρόδινη καθημερινότητα, τακτοποιημένη και καθαρή φωλιά και θα τον δείτε να μεταβάλλεται από τη μια στιγμή στην άλλη από άσπιλο παρθένο σε προκλητικό εραστή.

Ζυγός
Ζώδια και σεξ sex erwtas zwdiaΟ Ζυγός είναι ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια του κύκλου παρόλο που δεν φανερώνουν εύκολα τις κρυφές ερωτικές τους σκέψεις και φαντασιώσεις. Αντιλαμβάνονται το σεξ σαν μια απολαυστική εμπειρία και κάνουν τον παν για να δουν την ικανοποίηση στο πρόσωπο του ερωτικού τους συντρόφου.
Η ευγένειά του,ς τους οδηγεί ωστόσο πολλές φόρες στο να δημιουργούν παράλληλες σχέσεις όταν δεν είναι ικανοποιημένοι, αποφεύγοντας να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα προκειμένου να μην πληγώσουν ή προσβάλουν το ταίρι τους.
Το κλειδί για να ξεκλειδώσει η καρδιά ενός Ζυγού είναι η ευγένεια και η πρωτοβουλία καθώς κρυφή τους φαντασιώση είναι πολύ συχνά η υποταγή. Λατρεύουν τους ερωτικούς συντρόφους που παίρνουν πρωτοβουλίες και τους ακολουθούν με ενθουσιασμό σε οποιοδήποτε ερωτικό μονοπάτι.

Σκορπιός
Ζώδια και σεξ sex erwtas zwdiaΟ Σκορπιός θεωρείται ο ερωτικός «γκουρού» του ζωδιακού κύκλου και όχι άδικα. Το σεξ απασχολεί το μυαλό τους όλο το 24ωρο και έχουν την ικανότητα να χρησιμοποιούν το σεξ σαν όργανο εξουσίας πάνω στο ταίρι τους.
Με έναν εραστή Σκορπιό θα δείτε τα πιο σκοτεινά σημεία του έρωτα να φαντάζουν σαν το πιο φυσιολογικό πράγμα.
Η κτητικότητά του τον κάνει να φτάνει σε βιαιότητες αν διαπιστώσει ότι τον απατάτε ενώ η μεγαλύτερη τιμωρία που θα υποστείτε είναι να σας στερήσει το ονειρεμένο, παθιασμένο και αλησμόνητο σεξ μαζί του.
Για τους Σκορπιούς δεν υπάρχουν κρυφά κόλπα κατάκτησης. Το σεξ είναι σεξ και θα το έχετε μόλις το ζητήσετε, το υπονοήσετε ή το σκεφτείτε και μόνο.

Τοξότης
Ζώδια και σεξ sex erwtas zwdiaΟ Τοξότης συνδυάζει τα πάντα με το παιχνίδι και την περιπέτεια. Ακριβώς έτσι λειτουργεί και στο κρεβάτι. Ποιοτικοί και ποσοτικοί εραστές θα κάνουν να ξεχάσετε τα πιθανά ψεγάδια της εμφάνισής τους με τον ενθουσιασμό που θα επιδείξουν μόλις βρεθείτε  στο κρεβάτι. Ιδανικό σκηνικό για τους Τοξότες ένας χώρος λουσμένος στο φως του φεγγαριού ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε έρωτα στην ύπαιθρο.
Το ανοιχτό του μυαλό στο σεξ τρομάζει καμιά φορά τους συντρόφους του και θα πρέπει, για να γίνουν πραγματικότητα όλες αυτές οι extreme φαντασιώσεις, να υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη.
Λάτρης της κίνησης, των ταξιδιών και των νέων εμπειριών η κατάκτηση ενός Τοξότη εξαρτάται από το πόσο διατεθειμένοι είστε να φύγετε μαζί του για μια εξπρές εκδρομή με άγνωστο προορισμό και από το πόσο γρήγορα μπορείτε να εναλλάξετε στο σεξ την τρυφερότητα με την ωμή επαφή.

Αιγόκερως
Ζώδια και σεξ sex erwtas zwdiaΟ Αιγόκερως ξέρει να κρύβει τα αισθήματά του πολύ καλά και θα δυσκολευτείτε πολύ μέχρι να διαπιστώσετε αν είναι ερωτευμένος μαζί σας. Η σεξουαλικότητά τους είναι πολύ έντονη και μπορούν να πάρουν φωτιά με το παραμικρό, μια κουβέντα, μια ερωτική σκηνή στην τηλεόραση ή ένα απλό υπονοούμενο. Δεν φημίζονται για την εφευρετικότητά τους στο κρεβάτι, οι αντοχές τους όμως είναι παροιμιώδεις.
Μπορείτε να είστε σίγουρες για την πίστη ενός Αιγόκερου και αν έχετε την υπομονή να χαλαρώσει θα δείτε ότι διαθέτει έναν πολύ γλυκό και συναισθηματικό κρυμμένο εαυτό.
Για να ξετρελάνετε έναν Αιγόκερω κάντε του μια ερωτική έφοδο εν ώρα εργασίας και παρασύρετέ τον σε ένα μικρό και σύντομο love break. Αποφύγετε το προκλητικό ντύσιμο καθώς το θεωρούν φτηνό και φροντίστε να αναλάβετε εσείς την πρωτοβουλία της πρωτοτυπίας. Αν καταφέρετε να ανάψετε ένα Αιγόκερο ετοιμαστείτε για σεξουαλικό μαραθώνιο.

Υδροχόος
Ζώδια και σεξ sex erwtas zwdiaΟ Υδροχόος μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ο εφευρέτης του ζωδιακού κύκλου στον τομέα του σεξ. Δίνοντας πολύ λίγο σημασία στην εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου τους εξιτάρονται από τα δυνατά μυαλά, και το χιούμορ των ανθρώπων και τότε η σπίθα που ανάβει είναι ικανή να σας κάψει ζωντανούς. Ετοιμαστείτε λοιπόν με έναν Υδροχόο να τα κάνετε ΟΛΑ. Αντέχετε;
Το σεξ για τον Υδροχόο είναι περισσότερο διανοητική εμπειρία και λιγότερο σωματική γι’ αυτό δεν αισθάνονται τύψεις αν περάσουν μια ερωτική βραδιά με την καλύτερή τους φίλη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την άλλη μέρα δεν θα εξακολουθήσουν να είναι οι φίλοι και μόνο φίλοι.
Αναζητούν μονίμως το τέλειο εκκεντρικό και πρωτότυπο σεξουαλικό ταίρι και μέχρι να το βρουν μπορούν να κάνουν έρωτα με οποιονδήποτε.
Για να εξιτάρετε έναν Υδροχόο θα πρέπει να τον διεγείρετε εγκεφαλικά. Επιστρατεύστε το χιούμορ και την ευφυΐα σας και δείξτε του ότι είστε έτοιμες για όλα!

Ιχθύς
Ζώδια και σεξ sex erwtas zwdiaΟ εραστής Ιχθύς είναι έτοιμος να κάνει όλα τα χατίρια αρκεί να ικανοποιήσει το ταίρι του με μοναδική προϋπόθεση την απόλυτη πίστη. Η απιστία λειτουργεί για τους Ιχθύς σαν το ισχυρότερο αντιερωτικό φίλτρο σε τέτοιο βαθμό που φτάνουν και με την ιδέα της απιστίας και μόνο να χαλούν από μόνοι τους το ερωτικό σκηνικό.
Κατά τ’ άλλα έχουν τη φήμη των τρυφερών εραστών, που αντιλαμβάνονται το σεξ σαν μια ουράνια ένωση ψυχών και σωμάτων και συμμετέχουν σ’ αυτό με όλες τους τις αισθήσεις.  Λατρεύουν το σεξ που περιβάλλεται από ρομαντισμό, συναίσθημα, ακόμα και λίγο μελό.
Σαν γνήσια ζώδια του νερού λατρεύουν να κάνουν έρωτα κοντά στη θάλασσα ενώ πολλές φορές απολαμβάνουν το σεξ όταν γίνεται… στα κρυφά.
Η πιο ερωτογενής τους ζώνη είναι τα πόδια τους οπότε αν θέλετε να ξετρελάνετε έναν Ιχθύ ξεκινήστε από πολύ πολύ χαμηλά.
 
lovepoint.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3