-->

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ!





Σήμερα θα πρέπει να έχετε κατά νου πως τίποτα δεν σας χαρίζεται. Όμως αυτός δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας αφού ό, τι κερδίζετε είναι με το σπαθί σας. Συναισθηματικά ίσως σας γίνει μια κατά μέτωπο επίθεση μιας και εσείς είσαστε απορροφημένοι με τα επαγγελματικά σας. Οι γεννημένοι 24 και 25/3 θα πρέπει να είναι προσεκτικοί διότι πιθανόν να πείτε πράγματα που δεν πρέπει.



Πολλά νεύρα και εντάσεις υπάρχουν αυτή την εποχή. Η αισθηματική ζωή υφίσταται σημαντικές μεταλλαγές τις οποίες πρέπει να είσαστε έτοιμοι να αντιμετωπίζετε. Δεν είναι δυσάρεστες όμως ενδέχεται  να χάσετε τη βόλεψη σας. Οι γεννημένοι το 1964 ίσως αποκτήσετε προνόμια τα οποία σας τα είχαν αρνηθεί στο παρελθόν.





Σήμερα έχετε θάρρος και αυτοπεποίθηση. Στα επαγγελματικά μπορεί να νιώθετε ριγμένοι όμως με το έργο που έχετε παράγει αποδεικνύετε πως δεν είσαστε η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Προσέχετε λίγο τα ζητήματα οικογενειακής φύσεως μιας και θα χρειαστεί η συνδρομή σας. Οι γεννημένοι 23 με 26/5 θα πάρετε μια ανέλπιστη χαρά.





Η παρουσία της Σελήνης στον 2ο ηλιακό οίκο σας κάνει να έχετε ροπή προς το ξόδεμα χρημάτων άλλα το θέμα είναι αν τα λεφτά υπάρχουν. Στα επαγγελματικά ίσως κάποιοι στο πρόσωπο σας βλέπουν τον άνθρωπο που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Οι γεννημένοι το 1969 προσοχή γιατί ίσως νιώσετε πως καταβάλλεστε συναισθηματικά.



Τα περισσότερα όνειρα σας τείνουν να πραγματοποιηθούν. Όμως αυτές τις ημέρες (και εννοείται και τη σημερινή) επιβάλλεται να τα παίξετε όλα για όλα. Αποφύγετε να κοιτάζετε το συναισθηματικό παρελθόν και το επαγγελματικό μέλλον. Ονειρευτείτε και δημιουργήστε στο παρόν. Οι γεννημένοι 26-27/7  ίσως θα πρέπει να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους.






Η Σελήνη στον 12ο ηλιακό σας οίκο βοηθά στην ενδοσκόπηση και την προσπάθεια να μη κάνετε ξανά τα λάθη του παρελθόντος. Εργασιακά θα προκύψουν κάποιες γκρίνιες από μεριά σας για κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Θα πρέπει όμως να ‘χετε κατά νου πως θα έχετε  και ευχάριστες στιγμές. Οι γεννημένοι το 1962 ίσως έχετε απροσδόκητες συναντήσεις  και επαφές.





Προσπάθειες επιβραβεύονται, το δίκιο σας αναγνωρίζεται και η αυτοπεποίθηση σας ανακτάται. Το οικονομικό κομμάτι λιγάκι χωλαίνει αλλά δεν σας πειράζει και τόσο. Στα αισθηματικά δείξτε λιγάκι συγκατάβαση για να αποφύγετε τα χειρότερα. Οι γεννημένοι 1-3/10/1978 θα χρειαστεί να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι κάποιο σχέδιο σας είτε θα απορριφτεί ή θα μετατεθεί για αρκετά αργότερα.



Σήμερα πολλά πράγματα ίσως νιώθετε πως δεν πάνε κατ’ ευχή όμως και αυτό έχει τη γλύκα του μιας και σας αρέσουν τα δύσκολα. Προσέχετε τις βιαστικές κινήσεις γιατί ελλοχεύει κίνδυνος τραυματισμών. Επιμεληθείτε την εμφάνιση σας γιατί δεν χρειάζεται να σχολιαστείτε αρνητικά. Οι γεννημένοι του 1977 θα πρέπει να είσαστε σε εγρήγορση μιας και στα αισθηματικά σας θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν άτομα που λειτουργούν εναντίον σας.



Με τον Ερμή στον Αιγόκερω τα χέρια σας πάνε πιο εύκολα και οι πράξει εκτελούνται με απόλυτη ακρίβεια. Προσπαθήστε όμως να λειτουργήσετε με γνώμονα το εμείς και να δείτε και την άλλη πλευρά στα αισθηματικά σας. Τα οικονομικά ζητήματα προχωρούν και έστω με ρυθμό χελώνας. Προσοχή οι γεννημένοι 17-20/12 ίσως υπερβάλλετε εαυτόν σε οικονομικό και σωματικό επίπεδο.



Ίσως θα έπρεπε να σταθείτε απέναντι στα άτομα που πιστεύετε πως είναι δικά σας χωρίς προδιάθεση για τσακωμό. Μην φοβηθείτε  όμως γιατί τελικά όποιο άτομο σας γυρίσει την πλάτη δεν άξιζε να είναι μαζί σας. Απροσδόκητες αλλαγές στα επαγγελματικά. Οι γεννημένοι Ιανουάριο 1968 δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ζητήματα του παρελθόντος.




Η Σελήνη στο Λέοντα σας μπορεί να σας εξιτάρει αλλά με τον Άρη στο ζώδιό σας δεν θα αργήσει να σας γεμίσει ένταση. Εργασιακός πυρετός και εγρήγορση θα είναι τα κύρια στοιχεία της ημέρας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες ειδήσεις που θα σας αιφνιδιάσουν. Οι γεννημένοι 4/2/1967 ίσως βιώσετε ένα πολύ όμορφο παραμύθι ή μια πολύ πικρή εξαπάτηση.





Σήμερα μπορείτε να επικρατήσετε στα επαγγελματικά σας με τρόπο καθαρά απατηλό αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε πως ο πήχης της ποιότητας είναι πολύ πιο ψηλά σε σχέση με τους άλλους. Αισθηματικά, θα ήταν πρέπον να είσαστε πιο ειλικρινείς γιατί ίσως πληγεί η φήμη σας. Οι γεννημένοι 19 έως 20/3 θα διαπιστώσετε πως έλκετε αρκετά οπότε αξιοποιήστε τα ταλέντα σας.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3