Πήλιο: Δεκάδες επιβάτες λαχτάρισαν από εκτροχιασμό του «Μουτζούρη»

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/04/18-phlio-dekades-epibates-laxtarisan-apo-ektroxiasmo-toy-moytzoyrh.html
Δεκάδες επιβάτες του θρυλικού «Μουτζούρη» λαχτάρισαν όταν εκτροχιάστηκε το τρίτο βαγόνι από τα τέσσερα του τρένου του Πηλίου, με αποτέλεσμα να κινείται ανεξέλεγκτα πάνω στις ράγες ενάμισι χιλιόμετρο πριν από τον σταθμό της Άνω Γατζέας!

Οι δυο μπροστινοί τροχοί του βαγονιού το οποίο ήταν γεμάτο επιβάτες βγήκαν από τις ράγες και το τρενάκι σερνόταν με τους δυο πίσω στις γραμμές προκαλώντας πολλούς κραδασμούς. Πάντως, το συγκράτησαν το προηγούμενο και επόμενο βαγόνι του συρμού, παρά τις επικίνδυνες κλίσεις που έπαιρνε στις στροφές με ταχύτητα περίπου 15 ως 20 χιλιομέτρων!

Λίγα λεπτά αργότερα, το τρένο ακινητοποιήθηκε και αποβιβάστηκαν οι επιβάτες, μεταξύ των οποίων ήταν οικογένειες με παιδιά. Χρειάστηκε, όμως, να περιμένουν για περισσότερο από μία ώρα κάτω από την βροχή για να τους παραλάβουν λεωφορεία, ενώ πολλοί επέστρεψαν πεζή στον σταθμό. 

Το τρένο συνέχισε το δρομολόγιο μέχρι τις Μηλιές με τα δύο πρώτα βαγόνια στα οποία στριμώχτηκαν οι υπόλοιποι επιβάτες. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διενεργεί ελέγχους σε όλο το μήκος της γραμμής, για να εντοπίσει τυχόν άλλα προβλήματα.

http://www.tanea.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Σου αρέσει το Blog ?Βάλε το e-mail σου να σου στέλνουμε κάθε μερα

Link to us

Αν σας αρέσει αυτό το blog , βαλτετο στο site σας.Προαιρετικά χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης Widget για να προσθέσετε αυτό το σύνδεσμο στο Blogger blog σας.

Fresh News Achive