Εχεις νεύρα κρόσσια; - 5 τρικ για να ηρεμήσεις σε λίγα λεπτά

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/7-eheis-neyra-krossia-5-trik-gia-na-iremiseis-se-liga-lepta.html
«Αφησε με γιατί έχω τα νεύρα μου!», μια φράση που είναι τόσο κοινή και τόσο κομμάτι της καθημερινότητας σας.

Φυσικά, τα συγκεκριμένα λόγια εκφράζονται υπό τις συνθήκες εκείνες που σας προκαλούν μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να βγείτε εκτός εαυτού.

Το στρες της καθημερινότητας, μια διαφωνία με κάποιον συνάδελφο, μια προσωπική σας αποτυχία και άλλοι παράγοντες, λειτουργούν ως ερεθίσματα που αλλάζουν τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά σας και δημιουργούν εκνευρισμό.

Πριν όμως μιλήσετε για τα νεύρα σας, έχετε «ακούσει» και δει τα προειδοποιητικά συμπτώματα. Οι καρδιακοί παλμοί αυξάνονται, τα χέρια τρέμουν και μια γενικότερη δυσφορία χαλάει τη μέρα σας.

Αν αισθάνεστε ότι αδυνατείτε να διαχειριστείτε την όλη κατάσταση, που όμως γίνεται ολοένα και πιο ενοχλητική, διαβάστε τις παρακάτω πέντε συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες. Και όχι, δεν πρόκειται για ασκήσεις γιόγκα!

Αναπνεύστε από το ένα ρουθούνι

Αυτή είναι μια παλιά τεχνική χαλάρωσης, που καθαρίζει τα ενεργειακά κανάλια. Καθίστε άνετα στον καναπέ σας με την πλάτη ίσια και τους ώμους προς τα πίσω. Κλείστε το αριστερό σας ρουθούνι με τον αριστερό δείκτη του χεριού σας και το μεσαίο δάχτυλο. Αναπνεύστε βαθιά από το δεξί ρουθούνι. Κλείστε το δεξί ρουθούνι και εκπνεύστε από το αριστερό. Επαναλάβετε για τρία λεπτά και η κακή ενέργεια θα εξαφανιστεί.

Φτιάξτε ζεστό πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι περιέχει ένα αμινοξύ, το L-Theanine, που βοηθάει να μειώσετε το στρες και το άγχος, ενώ αυξάνει τα συναισθήματα που προκαλούν ηρεμία.

Μετρήστε αντίστροφα

Μπορεί να μοιάζει λίγο παιδικό ή εύκολο, αλλά σίγουρα είναι ιδανικότερη λύση από το να σκέφτεστε το μίτινγκ που έχετε με τον εργοδότη σας. Απασχολείστε το μυαλό λοιπόν με την αριθμητική!

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική

Αν η Μπιγιόνσε σας φτιάχνει τη διάθεση, τότε δώστε της αυτήν την ευκαιρία κάθε φορά που σας πιάνουν τα νεύρα σας. Δημιουργήστε τις δικές σας playlists, με εναλλαγές στα μουσικά κομμάτια που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε γαλήνη και ηρεμία, όπως και χαρά.

Σκεφτείτε θετικά

Λέγεται, πως όταν κανείς σκέφτεται θετικά, τότε το σύμπαν συνωμοτεί για να πραγματοποιήσει την επιθυμία του. Αυτή η τεχνική είναι θαυματουργή και στην ψυχολογία σας και μπορείτε να την εφαρμόσετε ακόμα και με έναν ψίθυρο στον εαυτό σας, στις περιπτώσεις που βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο. Για τις ώρες που είστε στο σπίτι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας, κοιτάζοντας τον εαυτό σας στον καφρέφτη και λέγοντας δυνατά ότι θα πετύχετε το στόχο σας.

bovary
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services