Αγρια κόντρα Ραχήλ - Ζωής για «οφίκια» και «νταβατζήδες»

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/6-agria-kontra-raxil---zwis-gia-ofikia-kai-ntabatzides.html
Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις άλλοτε αγαπημένες φίλες και συνοδοιπόρους, την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την Ραχήλ Μακρή, με σκληρούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις και από τις δύο πλευρές. 
Τα τελευταία επεισόδια της κόντρας άρχισαν την Πέμπτη, όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ και απαντώντας σε ερώτηση για την αποχώρηση της Ραχήλ Μακρή από την "Πλεύση Ελευθερίας", δήλωσε πως η κα. Μακρή «διαχώρισε την πορεία της», κατηγορώντας την εμμέσως ότι έψαχνε για «καρέκλες» λέγοντας πως στην Πλεύση «δεν μοιράζουμε οφίκια, μοιράζουμε ευθύνες και καθήκοντα...».
Η Ραχήλ Μακρή πέρασε στην αντεπίθεση την Παρασκευή και σε ανάρτηση της στο Facebook μιλάει για νταβατζήδες, καρέκλες, παιδεραστές και χαρτζιλίκια 200.000 ευρώ.
Η ανάρτηση στο Facebbok έχει ως εξής: 
Εγώ κυρία μου δεν διαχώρισα την θέση μου. Αποχώρησα καταθέτοντας και καταγγέλλοντας τις πρακτικές νταβατζήδων που μαζέψατε στο μόρφωμα σας και την έλλειψη πολιτικής. 
Το δικό μου έργο απέναντι στους νταβατζηδες και τους χορηγούς είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της βουλής και της αντιτρομοκρατικής όταν με απειλούσαν με την ζωή μου και των παιδιών μου και έσπαγαν βουλευτικά αυτοκίνητα. 
Το δικό σας που ακριβώς είναι;
Ξέχασα είσασταν απασχολημένη με το να ζητάτε καρέκλες και οφίκια και να φτιάχνετε νόμους για την κατάργηση της ασέλγειας ανηλίκων και για να βγαίνουν δολοφόνοι, παιδεραστές και κακούργοι από την φυλακή.
Δεν ξέρω σε ποιες καρέκλες αναφέρεστε ακριβώς, αλλά αυτές που κάθεστε στα γραφεία σας είναι δικές μου κι εγώ τις αγόρασα με κόπο και σκληρή δουλειά και όχι από τα χαρτζιλίκια των 200.000€.
Η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες άρχισε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η Ραχήλ Μακρή ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την Πλεύση Ελευθερίας, όπου άλλωστε ο ρόλος της ήταν ιδιαίτερα περιορισμένος. Μάλιστα εκείνη την εποχή η κα. Μακρή είχε χαρακτηρίζει την "Πλεύση Ελευθερίας", "μονοπρόσωπη ΕΠΕ και όχι κόμμα". 

thetoc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services