-->

Κομοτηνή: Απειλεί με βεντέτα η μάνα του 6χρονου -Αν αφήσουν ελεύθερο τον φονιά θα τον μαχαιρώσω [βίντεο]

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/24-komotini-apeilei-me-venteta-i-mana-toy-6hronoy-afisoyn-eleythero-ton-fonia.html
Με βεντέτα απειλεί η μητέρα του 6χρονου που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε στην Κομοτηνή από 15χρονο.
«Η αδελφή του εξαφανίστηκε. Αυτό το παιδί, αν το αφήσουν οι αστυνόμοι, θα το μαχαιρώσω! Και θα το φέρω στην αστυνομία. Με τα χέρια μου. Έκαψαν την ψυχή μου. Να φάει ισόβια μέσα θέλω. Τα έκανε όλα μόνος του» λέει η Καδριέ Αμέτ Ογλού μητέρα του 6χρονου θύματος Μεχμεταλή Σεζάλ.
Σύμφωνα με τους γονείς του 6χρονου, ο 15χρονος φερόμενος ως δράστης, αφού βίασε και στραγγάλισε το θύμα του, επέστρεψε στον καταυλισμό. Πήγε στο σπίτι του θύματός του και προσποιούταν ότι συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Μάλιστα, για να θολώσει τα νερά, υποστήριξε ότι είδε τον 6χρονο να επιβιβάζεται σε ασημί χρώματος αυτοκίνητο και να φεύγει με την συνοδεία δύο ανδρών προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Χρόνος» της Κομοτηνής, η οικογένεια του 6χρονου είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό. Αντρες και γυναίκες, σε χωριστό χώρο, πραγματοποιούν μοιρολόι κατά τα ισλαμικά θρησκευτικά έθιμα, με το σώμα του μικρού να βρίσκεται κάτω από ένα λευκό σεντόνι στο δωμάτιο των αντρών.
Η κηδεία του θύματος θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 15:00.
Διαβάστε την έκθεση της νεκροψίας που διεξήγαγε ο ιατροδικαστής Θράκης Νικόλαος Κιφνίδης εδώ και τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 15χρονου φερόμενου δράστη εδώ.


Πηγή:  iefimerida.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3