-->

Βασιλικό Κτήμα Τατοΐου: Η απαράμιλλη ομορφιά του χιονισμένου τοπίου

 http://freshsnews.blogspot.com/2017/01/10-tatoi-h-omorfia-tou-xionismenou-topiou.html
Από την είσοδο του βασιλικού κτήματος Τατοΐου, στην Βαρυμπόμπη, και μέχρι την καρδιά του κτήματος, ένα τοπίο καταπράσινο, με ένδυση του, το μαγευτικό λευκό του χιονιού. Φθάνοντας στο κέντρο του κτήματος, αντικρίζουμε τα σιωπηλά ίχνη της ανθρώπινης ύπαρξης, τα πανέμορφα ιστορικά κτήρια, που κλείνονται μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο τοπίο και δημιουργούν μερικά από τα ωραιότερα χειμωνιάτικα σκηνικά.
Επιμέλεια: Ανδρέας Μέγκος
Τα χιόνια ήδη κτύπησαν και πάλι την πόρτα μας, και μας προσκαλούν για ένα όνειρο του γεωγραφικού χώρου που γίνεται πραγματικότητα εν μέσω χειμερινής περιόδου. Να ξεχασθούμε στην απαράμιλλη ομορφιά του Τατοΐου, που εκπέμπεται με κυρίαρχο στοιχείο το χιόνι.
Η ευτυχία, σε τελευταία ανάλυση, δεν είναι κάτι δυσεύρετο, ουτοπικό, άπιαστο, κάτι το απόμακρο. Βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο μας, γύρω μας. Για πολλούς από εμάς, ένα κομμάτι ευτυχίας, βρίσκεται και στο βασιλικό κτήμα Τατοΐου.






Προσροφούμε, όσο μπορούμε τη θέα των απίθανων ζωντανών πινάκων ζωγραφικής που δημιουργούνται με το χιονισμένο τοπίο σε αυτόν τον ιστορικό χώρο, το Τατόι, που εμείς αγαπάμε. Το Τατόι όλων των εποχών.


Φωτογραφίες: Ανδρέας Μέγκος

πηγη: royalchronicles

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3