Έρχεται ο ψηφιακός βοηθός «Viv» στο επερχόμενο Galaxy 8

 http://freshsnews.blogspot.com/2016/11/9-viv-galaxy-8.html

Τον Οκτώβριο η εταιρεία είχε ανακοινώσει την εξαγορά της Viv Labs, μία εταιρεία την οποία είχε ιδρύσει ένας από τους δημιουργούς του Siri της Apple


Ένα ψηφιακό βοηθό τεχνητής νοημοσύνης σκοπεύει να διαθέσει σύντομα η Samsung Electronics για το επερχόμενο κινητό της τηλέφωνο Galaxy 8, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει την εμπιστοσύνη στους πελάτες της μετά την «τραγωδία» με τα Galaxy 7 Note.


Τον Οκτώβριο η εταιρεία είχε ανακοινώσει την εξαγορά της Viv Labs, μία εταιρεία την οποία είχε ιδρύσει ένας από τους δημιουργούς του Siri της Apple. Η Samsung σκοπεύει να ενσωματώσει την πλατφόρμα AI στα νέα Galaxy 8 και να επεκτείνει τις υπηρεσίες φωνητικού βοηθού σε οικιακές συσκευές και συσκευές με wearable τεχνολογία.


Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, η Samsung βασίζεται στην επιτυχία του Galaxy 8 προκειμένου να ξεπεράσει την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που είχε προκληθεί με το πρόβλημα στα Galaxy Note 7. Τόσο επενδυτές όσο και αναλυτές υποστηρίζουν ότι το Galaxy 8 θα πρέπει να είναι μια άρτια συσκευή εάν η εταιρεία θέλει να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πελατών της.


Η Samsung δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής καμία πληροφορία σχετικά με το τι είδους υπηρεσίες θα προσφέρονται μέσω του ψηφιακού βοηθού που θα είναι ενσωματωμένο στο επερχόμενο smartphone της.


«Οι προγραμματιστές θα μπορούν να συνδέουν και να ανεβάζουν υπηρεσίες στο εργαλείο μας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Samsung Ρι Ίντζονγκ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τον ψηφιακό βοηθό.


«Ακόμα κι αν η Samsung δεν κάνει κάτι από μόνη της, όσο περισσότερες υπηρεσίες συνδεθούν τόσο πιο έξυπνη θα γίνεται η τεχνολογία, θα μαθαίνει νέες υπηρεσίες και θα τις παρέχει στους χρήστες με ευκολία».


Το Galaxy 8 με τον ενσωματωμένο ψηφιακό βοηθό Viv αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του επόμενου έτους.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services