-->

«Κανένα πρόβλημα με την επέκταση του Μετρό στο Μαρούσι»

http://freshsnews.blogspot.com/2016/07/8-epektasi-metro-maroysi.html
Με αντικείμενο, το σχεδιασμό της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, σχετικά με τη γραμμή 4 που θα διέρχεται από το Δήμο Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα στα γραφεία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε ουσιαστική και λεπτομερής ενημέρωση, για τη δημοπράτηση του έργου κατασκευής της γραμμής 4, που προγραμματίζεται για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, το πρώτο τμήμα της γραμμής 4, από το Άλσος Βεϊκου μέχρι το Γουδί, θα είναι έτοιμο σε 8 με 10 χρόνια. Ακολούθως, προβλέπεται με χρηματοδότηση από το πακέτο "Γιούνκερ" η γραμμή να φθάσει στο Μαρούσι κοντά στο έτος 2030.    
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου ότι, η κατασκευή του υπόγειου σταθμού στάθμευσης στην Πλατεία Ευτέρπης από το Δήμο Αμαρουσίου δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις, δεν εμποδίζει και δεν επηρεάζει τον υφιστάμενο σχεδιασμό, για την κατασκευή της γραμμής 4 του ΜΕΤΡΟ στο Μαρούσι. Αντίθετα, τονίσθηκε ότι, το υπόγειο πάρκινγκ στην Πλατεία Ευτέρπης θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στο μελλοντικό Σταθμό του ΜΕΤΡΟ και θα συμβάλει στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της  νέας γραμμής.

Σημειώνεται ότι, ο Σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Μαρούσι προβλέπεται να κατασκευασθεί κοντά στο υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ευτέρπης, στο Κέντρο της πόλης, υπογείως της οδού Αριστείδου, με είσοδο από την πλατεία ΗΣΑΠ.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του, για την εποικοδομητική συνάντηση και τη μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία με την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και προσωπικά με το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παπαδόπουλο, υπογράμμισε:
«Στο πλαίσιο της υφιστάμενης συνεργασίας μας, συζητήσαμε σήμερα διεξοδικά, τόσο για το σχεδιασμό της γραμμής 4, που διέρχεται από το Μαρούσι, όσο και για το έργο του υπόγειου σταθμού στάθμευσης, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πλατεία Ευτέρπης, προκειμένου να πετύχουμε τον καλύτερο συντονισμό του Δήμου μας, με τις υπηρεσίες της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Όπως μας δηλώθηκε υπεύθυνα και έγκυρα από τα πλέον αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, η κατασκευή του έργου στην Πλατεία Ευτέρπης θα λειτουργήσει προς όφελος του επιβατικού κοινού, χωρίς να επηρεάζει την εξέλιξη κατασκευής της γραμμής 4 στην πόλη μας.

Η υλοποίηση μεγάλων έργων, όπως αυτό της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της  τοπικής κοινωνίας μας».
Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γιώργος Διδασκάλου και ο Προϊστάμενος Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου κ. Γιώργος Τσιτσιμπάσης.   

epoli

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3