«Κανένα πρόβλημα με την επέκταση του Μετρό στο Μαρούσι»

http://freshsnews.blogspot.com/2016/07/8-epektasi-metro-maroysi.html
Με αντικείμενο, το σχεδιασμό της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, σχετικά με τη γραμμή 4 που θα διέρχεται από το Δήμο Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα στα γραφεία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε ουσιαστική και λεπτομερής ενημέρωση, για τη δημοπράτηση του έργου κατασκευής της γραμμής 4, που προγραμματίζεται για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, το πρώτο τμήμα της γραμμής 4, από το Άλσος Βεϊκου μέχρι το Γουδί, θα είναι έτοιμο σε 8 με 10 χρόνια. Ακολούθως, προβλέπεται με χρηματοδότηση από το πακέτο "Γιούνκερ" η γραμμή να φθάσει στο Μαρούσι κοντά στο έτος 2030.    
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου ότι, η κατασκευή του υπόγειου σταθμού στάθμευσης στην Πλατεία Ευτέρπης από το Δήμο Αμαρουσίου δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις, δεν εμποδίζει και δεν επηρεάζει τον υφιστάμενο σχεδιασμό, για την κατασκευή της γραμμής 4 του ΜΕΤΡΟ στο Μαρούσι. Αντίθετα, τονίσθηκε ότι, το υπόγειο πάρκινγκ στην Πλατεία Ευτέρπης θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στο μελλοντικό Σταθμό του ΜΕΤΡΟ και θα συμβάλει στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού της  νέας γραμμής.

Σημειώνεται ότι, ο Σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Μαρούσι προβλέπεται να κατασκευασθεί κοντά στο υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ευτέρπης, στο Κέντρο της πόλης, υπογείως της οδού Αριστείδου, με είσοδο από την πλατεία ΗΣΑΠ.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίησή του, για την εποικοδομητική συνάντηση και τη μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία με την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και προσωπικά με το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Παπαδόπουλο, υπογράμμισε:
«Στο πλαίσιο της υφιστάμενης συνεργασίας μας, συζητήσαμε σήμερα διεξοδικά, τόσο για το σχεδιασμό της γραμμής 4, που διέρχεται από το Μαρούσι, όσο και για το έργο του υπόγειου σταθμού στάθμευσης, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πλατεία Ευτέρπης, προκειμένου να πετύχουμε τον καλύτερο συντονισμό του Δήμου μας, με τις υπηρεσίες της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

Όπως μας δηλώθηκε υπεύθυνα και έγκυρα από τα πλέον αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, η κατασκευή του έργου στην Πλατεία Ευτέρπης θα λειτουργήσει προς όφελος του επιβατικού κοινού, χωρίς να επηρεάζει την εξέλιξη κατασκευής της γραμμής 4 στην πόλη μας.

Η υλοποίηση μεγάλων έργων, όπως αυτό της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της  τοπικής κοινωνίας μας».
Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γιώργος Διδασκάλου και ο Προϊστάμενος Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Δήμου κ. Γιώργος Τσιτσιμπάσης.   

epoli
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services