Στην Βουλή μία ακόμη δικογραφία για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής

http://freshsnews.blogspot.com/2015/10/10-stin-vouli-mia-akomi-dikografia-gia-ton-arhigo-tis-hrusis-augis.html

Η δικογραφία αφορά σε ηχογραφημένες συνομιλίες που είχε με πρόσωπα από το γραφείο της ΧΑ - «Αν χρειαστεί θα λερώσουμε τα χέρια μας» ακούγεται να λέει στο υλικό ο Ν. Μιχαλολιάκος

Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκε στη Βουλή μια ακόμη δικογραφία που αφορά τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και ζητείται να αρθεί η βουλευτική του ασυλία.
         
Η Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου ζητεί την άρση της ασυλίας του κ. Μιχαλολιάκου,  έτσι ώστε να είναι δυνατή η άσκηση   σε βάρος του ποινικής δίωξης για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων.Η σε βάρος του κ. Μιχαλολιάκου δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε ηχογραφημένες συνομιλίες (3.9.2011) που είχε με πρόσωπα από  το γραφείο της Χρυσής Αυγής στην Ανατολική Αττική.
           
Κατά τις συνομιλίες αυτές υπήρχαν απειλητικές και απαξιωτικές αναφορές, αλλά και αναφορές με υπονοούμενα  σε βάρος  ανθρώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και κατά  άλλων  προσώπων.

Οι αναφορές αυτές αφορούσαν πολιτικούς, δημοσιογράφους, κ.λπ. και έγιναν με αφορμή σχόλια και κριτική που ασκήθηκε για ενέργειες στελεχών  της Χρυσής Αυγής.

Στις τηλεφωνικές αναφορές ο κ. Μιχαλολιάκος, μεταξύ των άλλων, έλεγε ότι «αν χρειαστεί θα λερώσουμε τα χέρια μας», «να ντρέπονται και να φοβούνται αυτοί  γιατί υπάρχουν χρυσαυγίτες», «έχουμε σκοπό και στόχο, γιατί ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού αυτή τη στιγμή είναι στο πλευρό μας, αλλιώς θα τους σπάγαμε τα κεφάλια. Το λέω και να το μεταφέρετε το μήνυμα».

Να σημειωθεί ότι το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο σε μορφή CD είναι στα χέρια της Εισαγγελίας.


protothema
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive