Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά το ΤΑΙΠΕΔ

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/09/14koukouloforoi-ekanan-gualia-karfia-to-taiped.html
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:12
Στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ εισέβαλαν σήμερα το πρωί στις 8:10 μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνα καταστρέφοντας τον όροφο.
TAIPED


Οι εν λόγω αντιεξουσιαστές δεν επιτέθηκαν σε εργαζομένους αν και κραδαίνοντας βαριοπούλες προκάλεσαν έντονο εκφοβισμό σε όσους ήταν παρόντες, πληροφορείται το Capital.gr.
TAIPED


Οι δράστες ανάρτησαν μάλιστα και βίντεο της επίθεσης στο διαδίκτυο που το συνόδευαν με το ακόλουθο κείμενο:
"Σήμερα 14 Σεπτέμβρη στις 8:10 το πρωί ομάδα συντρόφων του Ρουβίκωνα εισέβαλε στον 7ο όροφο του κτηρίου που στεγάζεται το ΤΑΙΠΕΔ επί της οδού Σταδίου και Κολοκοτρώνη στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Οι σύντροφοι ισοπέδωσαν τον όροφο. Σπάστηκαν οι υπολογιστές, τα λάπτοπ, τα γραφεία, τζάμια, εκτυπωτές, κάμερες κ.α. Επίσης καταστράφηκαν έγγραφα. Οι security που φύλασσαν την είσοδο του κτηρίου κρατήθηκαν από μια περιφρούρηση της ομάδας η οποία τους αφαίρεσε τους ασυρμάτους τους και οι σύντροφοι αποχώρησαν ανενόχλητοι. Το κτήριο του ΤΑΙΠΕΔ φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από ΔΕΛΤΑδες και ΟΠΚΕ αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε την επίθεση και την ισοπέδωση του ορόφου…"


Η αναρχική ομάδα "Ρουβίκωνας" την 8η Μαρτίου φέτος έγινε ευρύτερα γνωστή καθώς είχε προχωρήσει σε κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Επίσης την 3η Απριλίου είχε κάνει συγκέντρωση υπέρ αναρχικών απεργών πείνας στο περιστύλιο της Βουλής και το καλοκαίρι διαμαρτυρία στο Μαξίμου με συνθήματα κατά της ΕΕ.

Το "παρών" έδωσαν και σε προεκλογική ομιλία του Μ. 
Βορίδη στη Ν. Φιλαδέλφεια όπου όμως δεν υπήρξαν επεισόδια καθώς ελέχθησαν από την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη ομάδα ενοχοποιείται και για βανδαλισμούς στο εξωτερικό της κατοικίας της οικογενείας Λάτση στην Εκάλη στις αρχές του καλοκαιριού.

http://www.capital.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive