Κωνσταντοπούλου προς Τσίπρα: Ονειδιστικό φαινόμενο η συμπεριφορά Μάρδα και Πανούση

Παράλληλα, η πρόεδρος της Βουλής ενημερώνει τον κ. Τσίπρα για τις εκκρεμότητες του Κοινοβουλίου που έχουν να κάνουν με άρση της βουλευτικής ασυλίας, με επακόλουθο την καθυστέρηση διακοπής της λειτουργίας στις 3 αντί για τις 6 Αυγούστου
 http://freshsnews.blogspot.com/2015/08/4konstadopoulou-pros-tsipra-oneidistiko-fainomeno.html

Την "προσωπική μέριμνα" του Αλέξη Τσίπρα ζητεί με επιστολή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να "συνετίσει" τους Δημήτρη Μάρδα και Γιάννη Πανούση για τις δηλώσεις εναντίον της. 

Μάλιστα, η πρόεδρος της Βουλής χαρακτηρίζει τις δηλώσεις που έχουν κάνει οι δυο υπουργοί ως «ονειδιστικό φαινόμενο για την Δημοκρατία» ως «ανοίκειες» και «πολλαπλώς προσβλητικές» που «δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά». 

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αμφισβήτησε το έργο της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο χρέος και έχει δηλώσει ότι "γοητεύεται με την αίσθηση της ρήξης", ενώ ο κ. Πανούσης συχνά καταφέρεται εναντίον της για τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις της. Η επιστολή της κ. Κωνσταντοπούλου εστάλη στον πρωθυπουργό στις 31 Ιουλίου.

Παράλληλα, η πρόεδρος της Βουλής ενημερώνει τον κ. Τσίπρα για τις εκκρεμότητες του Κοινοβουλίου που έχουν να κάνουν με άρση της βουλευτικής ασυλίας, με επακόλουθο την καθυστέρηση διακοπής της λειτουργίας στις 3 αντί για τις 6 Αυγούστου.

Προσθέτει ότι "αυτονόητα, αν στο διάστημα αυτό υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία θα πρέπει να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση της Βουλής προκείμενου να συνεδριάσουν οι αρμόδιες επιτροπές και η ολομέλεια και να μην προκληθεί δυσλειτουργία ή αιφνιδιασμός των βουλευτών."Πηγή: http://www.skai.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive