-->

Την Κυριακή συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/27-hn-kyriakh-synedriazei-to-dioikhtiko-symboylio.html
Την Κυριακή το πρωί θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προκειμένου να εξετάσει τα δεδομένα που δημιουργούνται στις ελληνικές τράπεζες μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προκηρύξει δημοψήφισμα.

Ηδη, όμως, από το Σάββατο το πρωί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι θα ενημερωθεί σχετικά από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Εξάλλου, ο πρόεδρος της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας θα έχει σήμερα Σάββατο επαφές με τραπεζίτες στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών στην Ελβετία όπου βρίσκεται από χθες.

To κρίσιμο ερώτημα είναι αν η ΕΚΤ θα συνεχίσει να παρέχει ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες για να καλύψει τις αυξημένες εκροές ή όχι και αν θα επιβληθούν περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων. Χθες το βράδυ, πάντως, πολύς κόσμος έσπευσε στα ATM , ανήσυχος για τις εξελίξεις.

Ο κ. Στουρνάρας αναμένεται να ζητήσει σήμερα αύξηση του ορίου ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών που χορηγείται μέσω ELA.


http://www.tanea.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3