ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΝΥΣ! ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ: «ΕΓΩ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΑ» ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ»

[
Ο πατέρας της 4χρονης Άννυ εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από τους αστυνομικούς. Πρόκειται για σεσημασμένο για ναρκωτικά άτομο με καταγωγή από τη Βουλγαρία.
Αρχικά ο άνδρας δήλωνε άγνοια για την υπόθεση. Έπεσε όμως σε αντιφάσεις και οι αστυνομικοί επέμειναν.
Τελικά ο βιολογικός πατέρας της μικρής που έχει εξαφανιστεί ομολόγησε πως εκείνος είναι υπεύθυνος για την εξαφάνισή της.
Μετά από τουλάχιστον τέσσερις ώρες ανακρίσεων ο άνδρας «έσπασε». Είπε στους αστυνομικούς ότι τον τελευταίο καιρό η πρώην σύντροφός του, η μητέρα της μικρής δηλαδή, είχε σχέσεις με κάποιον ηλικιωμένο άνδρα από τη Γερμανία ο οποίος μάλιστα της έστελνε χρήματα.
«Φοβήθηκα ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει μακρυά μου στη Γερμανία», είπε στους αστυνομικούς.
Συμπλήρωσε πως σε εκείνον είχε εμπιστευτεί η μητέρα της το μικρό κορίτσι όταν χρειάστηκε να πάει στη Σόφια, δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ωστόσο που βρίσκεται το παιδί.


Amber Alert για την εξαφάνιση ενός 4χρονου κοριτσιού, της Μπορίσοβα Άννυ, ενεργοποίησαν οι Αρχές.
Ο κοριτσάκι, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου στο κέντρο της Αθήνας.
Το παιδί έχει καστανά μαλλιά και μάτια, ενώ ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν αναγκαία την άμεση εύρεσή της, καθώς η ζωή της διατρέχει κίνδυνο.
Οποίος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να καλέσει σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή στην ευρωπαϊκοί γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά, 11 6000.
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η εξέλιξη της υπόθεσης της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, η οποία εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου από το κέντρο της Αθήνας. Ήδη έχει σημάνει amber alert πανευρωπαϊκά για το μικρό κορίτσι, ωστόσο, οι ανακρίσεις που κάνει η αστυνομία φέρνουν στο φως εφιαλτικά σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη στη μικρούλα.
Η μητέρα της Άννυ, που ανακρίνεται, έχει πέσει σε αντιφάσεις, σύμφωνα με την αστυνομία. Η γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής, έχει δηλώσει ότι άφησε την κόρη της σε μια φίλη προκειμένου να πάει λίγες μέρες στη Βουλγαρία. Όμως η μητέρα λέει ότι ήξερε μόνον το μικρό όνομα της γυναίκας στην οποία εμπιστεύθηκε το παιδί της. Μάλιστα, οι ανακριτές του τμήματος Ομονοίας, που έχει αναλάβει την υπόθεση, λένε ότι η μητέρα έχει υποπέσει σε αντιφάσεις σχετικά με το πού και πότε εξαφανίστηκε η 4χρονη κόρη της.
Όπως λέει, όταν επέστρεψε από τη Βουλγαρία, η φίλη της, επίσης από τη Βουλγαρία, στην οποία εμπιστεύθηκε το παιδί, της είπε ότι έβγαλε την Άννυ βόλτα και εκείνη χάθηκε.
Οι αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού παρακαλούν όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή με την ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 11 6000.
Ένα πέπλο μυστηρίου πλανάται γύρω από την εξαφάνιση της 4χρονης  Άνι Μπορίσοβα αφού από τις 21 Απριλίου δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός και πραγματοποιούν εντατικές έρευνες εντός και εκτός Ελλάδας για τον εντοπισμό του κοριτσιού.

Η μητέρα της 4χρονης μίλησε στο protothema.gr και εξήγησε πώς χάθηκε… ξαφνικά η μικρή της κόρη.
Όπως υποστηρίζει η Ντιμιτρίνα, η μητέρα της Άνι, έπρεπε να κάνει ένα ταξίδι στη Βουλγαρία και έτσι άφησε την κόρη της σε κάποια φίλη της ώστε να την προσέχει μέχρι να επιστρέψει και πάλι πίσω στην Ελλάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια δήλωσε εκ των υστέρων στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα που εμπιστεύθηκε την κόρη της δεν ήταν στενή της φίλη.
Η μητέρα ισχυρίζεται πως καθόλη τη διάρκεια που βρισκόταν στο εξωτερικό, επικοινωνούσε καθημερινά με την… φίλη της μέσω ενός καρτοκινητού που είχε αγοράσει γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο.

«Ψάχνω το παιδί μου κοντεύω να τρελαθώ δεν ξέρω που είναι, εξαφανίστηκε μαζί με την κυρία στο σπίτι της οποίας την άφησα, έκανα λάθος, δε ξέρω τι να κάνω», δηλώνει στο protothema.gr.
Mάλιστα ισχυρίζεται πως πλέον δεν έχει επικοινωνία ούτε με την γυναίκα στην οποία εμπιστεύθηκε την κόρη της υποστηρίζοντας πως έχει εξαφανιστεί και η ίδια.

Περίεργη εξέλιξη στην εξαφάνιση της 4χρονης Άννυς! Είναι στο «κόλπο» και η μητέρα της; (PHOTOS+VIDEO)
Σοκάρει η κατάθεση της Μπορίσοβα Δημητρίνα, μητέρας της 4χρονης Άννυς, η οποία εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου, στην περιοχή της Ομόνοιας.
Η 25χρονη μάνα από τη Βουλγαρία παραδέχτηκε ότι άφησε το μικρό κοριτσάκι της σε μια συμπατριώτισσά της, που γνώριζε μόνο το μικρό της όνομα και την λένε Σύλβια. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείει και αυτό της αγοραπωλησίας.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, η μητέρα της Άννυς χρειάστηκε να πάει για μερικές ημέρες στην πατρίδα της. Αγόρασε ένα φθηνό καρτοκινητό και το έδωσε στην σχεδόν άγνωστη γυναίκα για να επικοινωνεί μαζί της, όσο θα έλειπε στη Βουλγαρία.
Από τη Σόφια, όπως ισχυρίστηκε η 25χρονη, επικοινωνούσε με την Σύλβια, ωστόσο κάποια στιγμή η γυναίκα της είπε πως το παιδί χάθηκε. Είχαν πάει όπως της περιέγραψε στην παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σαχίνη και Ακομινάτου κοντά στην Ομόνοια.
Από τότε, όπως είπε η μητέρα, έχασε τα ίχνη όχι μόνο της μικρής της κόρης, αλλά και της γυναίκας που έχει καστανά μαλλιά και έχει ύψος περίπου 1,70, ενώ το χαρακτηριστικό της είναι τα μάτια της που έχουν διαφορετικό χρώμα.
Στους αστυνομικούς η 25χρονη Βουλγάρα είπε πως πλέον δεν έχει καν τον αριθμό του τηλεφώνου που είχε αγοράσει στην Σύλβια, τον είχε γράψει σε ένα χαρτί το οποίο ξέχασε όπως ισχυρίζεται στη Σόφια…
Την ιστορία της 25χρονης επιβεβαιώνει και ο 70χρονος που τη φιλοξενεί στην Αθήνα, ωστόσο οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε ενδεχόμενο.

H μητέρα της 4χρονης Αννυς (για την ακρίβεια  θα γίνει τεσσάρων τον Σεπτέμβριο), η Μπορίσοβα Δημητρίνα μίλησε στην κάμερα του Newsit και απήυθηνε έκκληση σε όποιος ξέρει κάτι για το παιδί της να επικοινωνήσει μαζί της ή με την αστυνομία ή με «Το χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο εξέδωσε και το σχετικό amber alert.
Όπως χαρακτηριστικά είπε «κάποιος πήρε το παιδί μου, η μικρή είναι έξυπνο κοριτσάκι, δε θα πήγαινε σε κάποιον που δεν ξέρει για να της δώσει κάτι, ανησυχώ πολύ. Θα κάνω τα πάντα για να βρεθεί το παιδί μου. Δεν έχω μάθει τίποτα ακόμη για το παιδί μου από την περασμένη Τρίτη το πρωί που εξαφανίστηκε. Φοβάμαι πολύ για το παιδί μου, θέλω να τη βρω».
Κρατά στα χέρια της φωτογραφίες της μικρής και τις κολλάει στους τοίχους και στις κολώνες σε ολη την περιοχή γύρω από την Ομόνοια και το κέντρο της Αθήνας.
Μάλιστα μας έδειξε στην κάμερα το πάρκο από το οποίο εξαφανίστηκε η μικρή Αννυ.
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Στηρίξτε την προσπάθεια μας!

H Fresh News είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στα μέλη αλλά και στούς επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των μελών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Σου αρέσει το Blog ?Βάλε το e-mail σου να σου στέλνουμε κάθε μερα

Fresh News Achive

Find Us On Facebook

Link to us

Αν σας αρέσει αυτό το blog , βαλτετο στο site σας.Προαιρετικά χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης Widget για να προσθέσετε αυτό το σύνδεσμο στο Blogger blog σας.

Blogger templates

Powered By | blogger widgets

Translate...

Fresh News
Webutation

About

Ετικέτες

ΑΓΓΛΙΑ Αγιος Βαλεντίνος αγρότες αθλητικό μάρκετινγκ Αθλητισμος Αμερικη Αμφίπολη ΑΝΕΞΉΓΗΤΑ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ Αξίες απεργίες Αποκαλυψεις αποκριες Αρχαια Ελλαδα-Ancient Hellas Αστεια αστυνομια Αυτοκίνητο Βαρουφάκης Γερμανια ΓΥΝΑΙΚΑ Δημοψήφισμα Διακοπες Διακόσμηση Διάστημα Διατροφη ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δικαιοσύνη ΔΝΤ εγκλημα ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ειδήσεις εκδηλωση Εκκλησια ΕΚΛΟΓΕΣ Εκλογές 2012 Εκλογές 2013 Εκλογες 2015 Εκπαιδευση Έκτακτα Ελλαδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ενδιαφέροντα ΕΝΦΙΑ εξελιξη Επιστημες ΕΠΙΣΤΗΜΗ Εργασία ΕΡΤ Ευρ.Ενωση ΕΥΧΑΙΤΗΡΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ Ζώα Ζώδια Ζωή Κωνσταντοπούλου Ηθη κ Εθιμα ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ιστοριούλες Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙΡΟΣ καλοκαιρι καρναβάλι Κίνα Κοινωνια Κορέα Κόσμος ΚΡΙΣΗ-ΑΝΕΡΓΙΑ Κυνηγι Κύπρος Λαφαζάνης ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 Μακεδονία Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Μεταναστευτικο μνημονίο ΜΟΔΑ Μουντιαλ 2014 ΜΟΥΣΙΚΗ Μπαλτακος ΝΔ ΝΔ-ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ νεα ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Νομοθεσια Ντόναλντ Τραμπ Οικολογία Οικονομία Ολυμπιακή Φλόγα Ομορφιά Ομπάμα Ονειρα ότι να 'ναι ΠΑΙΔΙ Παραξενα Παρέλαση Παρισι πασοκ Πασχα Περιβαλλον περιεργα πετρελαιοκηλίδα ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Πολιτικη Πολιτισμος Ποταμι Πρέσπες Πρωτομαγιά Πρωτοχρονιάς ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ρωσια ΣΕΙΡΗΝΕΣ σεισμός Σινεμα στρατος συλλαλητήριο Συνταγές ΣΥΝΤΑΓΜΑ Συριζα Σχεσεις Σώρρας Ταϊβάν Ταινιες Ταξιδι Τατσόπουλος τεστ Τεχνες Τεχνολογία Τζορτζ Μάικλ Τηλεοπτικές άδειες Τοπικα Τουρισμός Τουρκια τροικα Τρομοκρατία Τσιπρας Υγεια Υπολογιστες Φθινοπωρο Φύση ΦΩΤΙΕΣ χιονια Χορός ΧΡΗΣΙΜΑ Χριστούγεννα Χρυσής Αυγή ψαρεμα Ψυχολογία Ψωνίζουμε Ελληνικά Aνάπτυξη ACTA ANONYMOYS Brexit Celebrities EKTATO epic fail Euro 2012 Eurovision Facebook Gaming GOOD NEWS Grexit Hollywood Internet ISIS Lifestyle Media nerit.gr Norman Atlantic Sandy Sex Showbiz sok Survey SURVIVOR Twitter viral X-Files