Δείτε τα θέματα σε Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Με μαθήματα κατεύθυνσης συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλήνιες εξετάσεις
 http://freshsnews.blogspot.com/2015/05/27-latina-ximeia.html


«Βαρόμετρο» η σημερινή ημέρα για τους υποψηφίους - Οι εξετάσεις συνεχίζονται την Παρασκευή με την Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και τη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης και των δύο κύκλωνΣε Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, όλα μαθήματα Κατεύθυνσης, συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη, οι Πανελλήνιες εξετάσεις.
Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι της θεωρητικής κατεύθυνσης θα εξεταστούν στα Λατινικά και οι υποψήφιοι της θετικής κατεύθυνσης στη Χημεία.

Για τα θέματα των Λατινικών πατήστε εδώ.

Για τα θέματα της Χημείας πατήστε εδώ.

Για τα θέματα της Αναπτ. Εφαρμ. σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον πατήστε εδώ.

Για τα θέματα της Ηλεκτρολογίας πατήστε εδώ.

Για τα θέματα των Λατινικών(εσπερινά) πατήστε εδώ.

Για τα θέματα της Χημείας(εσπερινά) πατήστε εδώ.

Για τα θέματα της Αναπτ. Εφαρμ. σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον(εσπερινά) πατήστε εδώ.


Οι υποψήφιοι της τεχνολογικής κατεύθυνσης που έχουν επιλέξει τον κύκλο Πληροφορικής και Υπηρεσιών θα εξεταστούν στο μάθημα «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον», ενώ όσοι έχουν επιλέξει τον κύκλο Τεχνολογίας και Παραγωγής θα εξεταστούν στην Ηλεκτρολογία.

Και η σημερινή ημέρα είναι «βαρόμετρο» για την πορεία των βάσεων, καθώς όλα τα μαθήματα είναι κατεύθυνσης, έχουν δηλαδή ειδική βαρύτητα, για την τελική βαθμολόγηση των υποψηφίων. Οι εξετάσεις συνεχίζονται την Παρασκευή με την Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και τη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης και των δύο κύκλων, μαθήματα στα οποία και πάλι οι υποψήφιοι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους, καθώς έχουν συντελεστές βαρύτητας.

Οι υποψήφιοι μετά την Παρασκευή θα κάνουν μία μικρή ανάπαυλα προκειμένου να εξετασθούν την ερχόμενη Τρίτη στο τελευταίο μάθημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Υπενθυμίζεται πως οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 2 Ιουνίου με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, με περίπου 105.000 υποψήφιους να διεκδικούν μία από τις 68.345 θέσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Για τα ειδικά μαθήματα οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 24, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου.

Οι βάσεις εισαγωγής αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.


http://www.protothema.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services