Κουίκ: «Οι Ενοπλες Δυνάμεις εγγύηση για την περιφρούρηση της εθνικής κυριαρχίας μας»

http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/13-koiq.html
«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα η εγγύηση για την περιφρούρηση της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας, παρά τις μνημονιακές περικοπές που τους επεβλήθησαν» δήλωσε ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ ο οποίος γιόρτασε το Πάσχα στην Ταξιαρχία Πεζοναυτών στον Βόλο.Ο κ. Κουίκ ο οποίος μετέφερε τις ευχές του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας, Πάνου Καμμένου, επισκέφθηκε την Ταξιαρχία μαζί με την εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τ. βουλευτή και Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, και τον πολιτευτή Ξάνθης των ΑΝΕΛ 'Ακη Σκουλαρίκη, ο οποίος είναι και στέλεχος του Περιφερειακού Συνδυασμού «Μακεδονία Θράκη Ελλάδα μας».
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου των ΑΝΕΛ, απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Κουίκ είπε ότι «κανένας δεν αμφιβάλλει ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι σε καλά χέρια και ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ένας υπουργός που όλες οι κινήσεις του δείχνουν ότι πράττει εις το ακέραιο το καθήκον του από την Στρογγύλη μέχρι τον Έβρο και από τη Γαύδο και τη Κρήτη μέχρι την Ήπειρο και τα Επτάνησα. Είναι κοντά στο στράτευμα και των Τριών Όπλων, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».
«Είναι ο υπουργός που δεν... μασάει από επιθέσεις και προβοκάτσιες, από φωνές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας αποκλειστικά στο μυαλό του στους στόχους της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα με τους ΑΝΕΛ, για μία πατρίδα που θα αλλάξει σελίδα, θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, οι οποίοι μπήκαν οριστικά στο περιθώριο, τιμωρημένοι και απαξιωμένοι από την πρόσφατη ετυμηγορία του ελληνικού λαού» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.
Ερωτηθείς για τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας είπε πως «για μία ακόμα φορά οι συστηματικές τρομολαγνικές και αποσταθεροποιητικές επιθέσεις αντιπολίτευσης και αθηνοκεντρικών ΜΜΕ διαψεύστηκαν πανηγυρικά, με την καταβολή και της προχθεσινής δόσεις μας στο ΔΝΤ».
«Και έτσι θα βαδίσουμε μέχρι τον Ιούνιο, οπότε τελειώνει με μία επωφελή μας συμφωνία η περίοδος - γέφυρα, για να προχωρήσουμε σε όσα υποσχεθήκαμε, δημιουργώντας μια νέα Ελλάδα με χαμογελαστές τις ελληνικές οικογένειες και με την πολυπόθητη ανάπτυξη της αγοράς σε όλα τα επίπεδα» κατέληξε ο κ. Κουίκ.

Το διαβάσαμε στο: http://www.tanea.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services