-->

Αναστάτωση στον Λευκό Οίκο λόγω «ισχυρής έκρηξης»

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΜΠΑΜΑ

Λήξη συναγερμού στον Λευκό Οίκο, όπου επικράτησε αναστάτωση νωρίτερα, λόγω ισχυρού θορύβου που ακούστηκε την ώρα που ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η υπόλοιπη οικογένεια ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν με ελικόπτερο. Η περιοχή αποκλείστηκε προσωρινά για λόγους ασφαλείας, αν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη αποδίδεται σε φωτιά που σημειώθηκε σε κοντινό σημείο και δεν εκλαμβάνεται ως «σοβαρή απειλή».
Αναστάτωση στον Λευκό Οίκο λόγω «ισχυρής έκρηξης»
Ο Ομπάμα και η οικογένειά του δεν είχαν προλάβει να επιβιβαστούν στο ελικόπτερο, στο νότιο προαύλιο την ώρα που ακούστηκε ο δυνατός θόρυβος. Επενέβησαν άμεσα πράκτορες των υπηρεσιών ασφαλείας που οδήγησαν σε εσωτερικό χώρο τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και κλείδωσαν τις πόρτες, ενώ σε τηλεοπτικά πλάνα διακρίνονταν καπνός κοντά στο σημείο που βρίσκεται ο Λευκός Οίκος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, φαίνεται ότι σημειώθηκε πυρκαγιά σε καροτσάκι υπαίθριου πωλητή έξω από τον Λευκό Οίκο, αλλά η κατάσταση έχει τεθεί πλέον υπό έλεγχο. Όπως έγραψαν οι New York Times, την ίδια ώρα, εκπαιδευμένος για ανίχνευση εκρηκτικών σκύλος εντόπισε κάτι ύποπτο σε ένα φορτηγό εκεί κοντά το οποίο και ελέγχθηκε, όμως τα δυο περιστατικά δεν φαίνεται να σχετίζονται.
Ο Ομπάμα και η υπόλοιπη οικογένεια αναχώρησαν εν τέλει με αυτοκινητοπομπή για την αεροπορική βάση Άντριους όπου θα αναχωρούσαν με το Air Force One για την Αλαμπάμα, όπου θα παρευρεθούν σε εκδήλωση για τα πολιτικά δικαιώματα.


ethnos

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3