Π. Καμμένος: Ούτε βήμα πίσω για τις γερμανικές αποζημιώσεις

http://freshsnews.blogspot.com/2015/03/kammenos-oyte-vhma-pisw-.html
Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα των  γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, τόνισε ο Πάνος Καμμένος το βράδυ της Δευτέρας.
Μιλώντας στην τηλεόραση του STAR ο υπουργός Αμυνας ανέφερε ακόμη ότι τίποτα δεν «θα μπει στο συρτάρι» από την πλευρά της Ελλάδας, στην συνάντηση που θα έχει ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας με την Γερμανίδα καγκελάριο Α. Μέρκελ την Δευτέρα και χαρακτήρισε ως «ευχάριστη» την περίπτωση που η κ. Μέρκελ «αποφασίσει να βάλει στο πλάι τον κ. Σόιμπλε, που δεν χάρηκε με την συνάντηση της Δευτέρας, και τον κ. Σουλτς».
Ακόμη, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι οι υποθέσεις της δωροδοκίας, Ελλήνων αξιωματούχων, από γερμανικές εταιρείες οπλικών συστημάτων βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης και των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να παρέχει αμέσως οποιοδήποτε στοιχείο ζητηθεί.
Ως δεύτερο βήμα στην όλη υπόθεση που αφορά τρεις γερμανικές εταιρείες θα είναι να ζητηθούν από την Γερμανία τα στοιχεία, ενώ επισήμανε ότι οι Γερμανοί πολιτικοί υποστηρίζουν τις γερμανικές εταιρείες και προστατεύουν τα διάφορα πρόσωπα.
Παράλληλα, ο υπουργός άμυνας άσκησε κριτική στην ΕΚΤ, επισημαίνοντας ότι οι αποφάσεις της για «στενότητα στην ρευστότητα» δεν προκύπτουν από το ευρωπαϊκό Δίκαιο ή την πρακτική που ακολουθεί η ΕΚΤ και χαρακτήρισε την πολιτική της ως «εκβιαστική πολιτική κατά παράβαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας».

http://www.kathimerini.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services