-->

Π. Καμμένος: Ούτε βήμα πίσω για τις γερμανικές αποζημιώσεις

http://freshsnews.blogspot.com/2015/03/kammenos-oyte-vhma-pisw-.html
Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα των  γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου, τόνισε ο Πάνος Καμμένος το βράδυ της Δευτέρας.
Μιλώντας στην τηλεόραση του STAR ο υπουργός Αμυνας ανέφερε ακόμη ότι τίποτα δεν «θα μπει στο συρτάρι» από την πλευρά της Ελλάδας, στην συνάντηση που θα έχει ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας με την Γερμανίδα καγκελάριο Α. Μέρκελ την Δευτέρα και χαρακτήρισε ως «ευχάριστη» την περίπτωση που η κ. Μέρκελ «αποφασίσει να βάλει στο πλάι τον κ. Σόιμπλε, που δεν χάρηκε με την συνάντηση της Δευτέρας, και τον κ. Σουλτς».
Ακόμη, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι οι υποθέσεις της δωροδοκίας, Ελλήνων αξιωματούχων, από γερμανικές εταιρείες οπλικών συστημάτων βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης και των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να παρέχει αμέσως οποιοδήποτε στοιχείο ζητηθεί.
Ως δεύτερο βήμα στην όλη υπόθεση που αφορά τρεις γερμανικές εταιρείες θα είναι να ζητηθούν από την Γερμανία τα στοιχεία, ενώ επισήμανε ότι οι Γερμανοί πολιτικοί υποστηρίζουν τις γερμανικές εταιρείες και προστατεύουν τα διάφορα πρόσωπα.
Παράλληλα, ο υπουργός άμυνας άσκησε κριτική στην ΕΚΤ, επισημαίνοντας ότι οι αποφάσεις της για «στενότητα στην ρευστότητα» δεν προκύπτουν από το ευρωπαϊκό Δίκαιο ή την πρακτική που ακολουθεί η ΕΚΤ και χαρακτήρισε την πολιτική της ως «εκβιαστική πολιτική κατά παράβαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας».

http://www.kathimerini.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3