-->

Αμερικάνοι επιδημιολόγοι: Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση... εισβολής ζόμπι!

http://freshsnews.blogspot.com/2015/03/blog-post.html
Προσομοίωσαν σενάριο... επιστημονικής φαντασίας!

Οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε περίπτωση... εισβολής από ζωντανούς νεκρούς-ζόμπι(!) δίνουν οι επιδημιολόγοι!

Ειδικότερα, προσομοίωσαν μία υποθετική επιδημία ζόμπι στις ηπειρωτικές ΗΠΑ και κατέληξαν στο εξής: «Η μοντελοποίηση μιας επιδημίας ζόμπι σε εξοικειώνει με πολλές από τις τεχνικές που εφαρμόζονται για τη μοντελοποίηση πραγματικών ασθενειών» εξηγεί ο Άλεξ Άλεμι, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ στη Νέα Υόρκη. Επιπλέον, όμως, η επιδημιολογική μελέτη των ζόμπι «έχει πλάκα».

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση εισβολής από… ζόμπι; Όπως ισχυρίζονται οι μελετητές, το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε, κυριολεκτικά, τα βουνά.

Όπως έδειξαν οι προσομοιώσεις, οι απέθαντοι θα κατακτούσαν γρήγορα τις πόλεις, ωστόσο οι λιγότερο πυκνοκατοικημένες περιοχές θα έμειναν ανεπηρέαστες για εβδομάδες και τα απομονωμένα  Βραχώδη Όρη για ολόκληρους μήνες.

«Δεδομένης της δυναμικής της επιδημίας, από τη στιγμή που τα ζόμπι εισβάλουν σε πιο αραιοκατοικημένες περιοχές, ολόκληρη η επιδημία επιβραδύνεται -υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι να δαγκωθούν, οπότε τα ζόμπι δημιουργούνται με μικρότερο ρυθμό» εξηγεί ο Άλεμι.

Σε περίπτωση επιδημίας, προτείνει, τρέξτε μακριά από τις πόλεις, και αν μπορείτε πάρτε τα βουνά.


kontranews

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3