Αυτοκτονία ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Τι έδειξε η νεκροψία
 autoktonia-o-thanatos-tou-atuhou-vaggeli-giakoumaki

Ο άτυχος φοιτητής φαίνεται πως έβαλε τέλος στη ζωή του την ημέρα της εξαφάνισής του - Σύμφωνα με πλήροφορίες, πέθανε από αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό περικάρπιο -

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία έδειξε ότι ο άτυχος νέος έθεσε τέλος στη ζωή του την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 6 Ιανουαρίου καθώς και ότι πέθανε από αιμορροϊκό σοκ λόγω τραύματος στο δεξιό περικάρπιο.

Η σορός του άτυχου φοιτητή βρέθηκε χθες το πρωί, 800 μέτρα από την Σχολή στην οποία φοιτούσε, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, διαπίστωσε ότι το μοναδικό τραύμα που έφερε το θύμα ήταν στον δεξιό καρπό και προκλήθηκε από μαχαίρι πριν τον θάνατο. Με δεδομένο ότι το θύμα ήταν αριστερόχειρας, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Γιακουμάκης αυτοκτόνησε, κόβοντας τις φλέβες του δεξιού καρπού του.

«Οι ενδείξεις μέχρι στιγμής οδηγούν στην αυτοχειρία», λέει και ο θείος του Βαγγέλη

Νωρίτερα τη Δευτέρα, σε δηλώσεις του στο protothema.gr ο θείος του Βαγγέλη, κ. Γιώργος Βιδιαδάκης, διέψευσε κατηγορηματικά ότι η οικογένεια έχει επίσημη ενημέρωση από τον ιατροδικαστή για το πόρισμα, σημειώνοντας πως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων πως πρόκειται για αυτοχειρία.

«Η πληροφόρηση που έχουμε εν αναμονή των ιστολογικών και αιματολογικών εξετάσεων είναι πως πρόκειται για αυτοχειρία, σύμφωνα με όλες τουλάχιστον τις ενδείξεις. Θα πρέπει να περιμένουμε όμως το πόρισμα διότι από εκεί θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη τελικά και ειδικότερα θα μάθουμε αν το κόψιμο στο δεξί χέρι του Βαγγέλη είναι προθανάτιο ή μεταθανάτιο», ανέφερε και πρόσθεσε: «Επαναλαμβάνω πως όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην πιθανή εκτίμηση ότι είναι αυτοχειρία. Δε γνωρίζω κάτι άλλο, περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις του ιατροδικαστή. Ο Βαγγέλης φέρει τραύμα στο δεξί χέρι, έχει μεγάλη σημασία αν έχει γίνει προθανάτια ή μεταθανάτια».

Σημειώνεται πως η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει στη γενέτειρά του. Εκεί θα τον συνοδεύουν στον τελευταίο τόπο κατοικίας του η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του.


protothemae
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive