/* ---- Δαιφημησεις αυτοματε απο την google --------- */ Σειρά εμπρηστικών επιθέσεων με στόχους ATM τα ξημερώματα | Fresh News

Σειρά εμπρηστικών επιθέσεων με στόχους ATM τα ξημερώματα

Τέσσερις επιθέσεις με στόχους ATM έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ παράλληλα πυρπολήθηκε και ένα βαν ενός σουπερ-μαρκετ.

http://freshsnews.blogspot.com/2015/03/atm.html

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων κατά μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης τραπεζών, σημειώθηκε τις πρώτε πρωινές ώρες του Σαββάτου σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 02:37 στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Κυψέλη, όταν άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε ATM προκαλώντας φθορές.

Μερικά λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση σε ATM της λεωφόρου Ειρήνης στην Πεύκη. Από τη φωτιά προκλήθηκαν φθορές στην οθόνη του μηχανήματος.

Στις 02:40 σημειώθηκε επίθεση σε ATM της οδού Γρηγ. Αυξεντίου στου Ζωγράφου, προκαλώντας φθορές, ενώ στις 03:07 ένας ή περισσότεροι δράστες έβαλαν φωτιά σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, που βρίσκεται στην οδό Διονύσου στο Μαρούσι.

Σε κανένα από τα σημεία των επιθέσεων οι αστυνομικοί δεν βρήκαν υπολείμματα από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τις επιθέσεις.

Παράλληλα, λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε όχημα ιδιοκτησίας σουπερμάρκετ, που βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, με αποτέλεσμα αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς.

Πηγή: http://www.skai.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive