-->

Κασιδιάρης: «Δεν ήταν εν γνώσει μου» η βιντεοσκόπηση Μπαλτάκου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑκ

Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή διαφθοράς Κωνσταντίνο Σαργιώτη, για την υπόθεση του «βίντεο Μπαλτάκου» ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος ωστόσο επιστρέφει στη φυλακή που κρατείται προσωρινά για διακεκριμένη οπλοκατοχή στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

http://freshsnews.blogspot.com/2015/03/apologia-mplatakoy.html

Απολογούμενος, ο βουλευτής φέρεται να αρνήθηκε πως έκανε την επίμαχη καταγραφή και να ισχυρίστηκε πως δεν ήταν εν γνώσει του ότι κάποιος βιντεοσκόπησε τη συνομιλία του με τον γενικό γραμματέα της προηγούμενης κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.
Κατά την μεταγωγή τού βουλευτή, περίπου 100 άτομα που έχουν συγκεντρωθεί στην Ευελπίδων φώναζαν συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, πολλοί από τους συγκεντρωμένους εισήλθαν στο ισόγειο του κτιρίου 6 που στεγάζονται οι ανακριτές Διαφθοράς για να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στον Ηλία Κασιδιάρη.
Η υπόθεση- για την οποία ο βουλευτής αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος- αφορά τη βιντεοσκόπηση συνομιλίας που είχε τον Νοέμβριο του 2013 με τον κ. Μπαλτάκο στο γραφείο του τότε γενικού γραμματέα της κυβέρνησης στη Βουλή, σχετικά με τη δικαστική έρευνα για τη Χρυσή Αυγή και τους χειρισμούς των ανακριτών της υπόθεσης για τα στελέχη του κόμματος που είχαν απολογηθεί για εγκληματική οργάνωση.
Η δημοσιοποίηση του επίμαχου υλικού από τον κ. Κασιδιάρη στη Βουλή ,τον περασμένο Απρίλιο, είχε οδηγήσει στην παραίτηση του κ. Μπαλτάκου.

ethnos

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3