-->

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ-ΥΔΡΟΧΟΟ-ΙΧΘΥ

 αιγοκερος



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην αρχή, ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου που θα καθίσει δίπλα σας ενδέχεται να μην σας εντυπωσιάσει. Η όλη του εμφάνιση είναι συντηρητική και μετρημένη, το σώμα του ενδεχομένως ασκητικό. Όσο θα περνάει η ώρα, όμως, θα αρχίσετε να διακρίνετε μία «κούλ» αταραξία πάνω του που θα σας εντυπωσιάσει. Ο Αιγόκερος είναι, γενικά, ένα ζώδιο πολύ ώριμο, πειθαρχημένο, στωικό, γήινο. Κάτι πάνω σε αυτόν τον άντρα μπορεί να σας θυμίζει πατρική φιγούρα (παρόλο που θα είναι μικρότερος από ότι νομίζετε) και να που το ειδύλλιο αρχίζει ! Πως, όμως, να τον πλησιάσετε ; Ο Αιγόκερος δεν πιστεύει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να μιλάει στα καλά καθούμενα στον διπλανό του και ίσως θεωρήσει μία τέτοια σας κίνηση απρεπή. Καλύτερα να του μιλήσετε μετά από μερικές μέρες, όταν θα έχει γίνει συνήθεια το να βρίσκεστε δίπλα - δίπλα στην πλαζ (ή αλλού). Ο άντρας αυτός δεν βιάζεται ποτέ και αφήνει τα πράγματα να ωριμάσουν πριν ανοίξει την καρδιά του και πριν εκδηλώσει τα συναισθήματα του. Έτσι, στον στενό χρονικό ορίζοντα των διακοπών ίσως να μην προλάβετε να φτάσετε σε κάτι ολοκληρωμένο μαζί του. Σε τέτοια περίπτωση, καλό θα ήταν να συνεχίζατε τη γνωριμία σας στην πόλη. Ένας Αιγόκερος ελέγχει τις κινήσεις του και δεν κάνει επιπολαιότητες. Ώρες - ώρες θα φαντάζει περισσότερο σαν κηδεμόνας σας παρά σαν ένας σχεδόν συνομήλικος σύντροφος σας. Με το πέρασμα του χρόνου ο άνθρωπος αυτός θα αποδειχθεί πολύ πιο ζεστός και εκδηλωτικός από ότι νομίζατε στην αρχή. Ένας Αιγόκερος δίνει εξωτερικά την εντύπωση ενός απαθούς ανθρώπου αλλά μέσα του τρέχει καυτή λάβα. Στον έρωτα μπορεί να αποδειχθεί ένας μεγάλος τεχνίτης, ένας ακούραστος και ακαταπόνητος εραστής ικανός να σπάσει όλα τα ρεκόρ αντοχής !


 υδροχοος


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στη διπλανή σας παρέα υπάρχει κάποιος που αναλύει με εμβρίθεια παρουσιαστή τοκ - σόου τη διεθνή πολιτική σκηνή, αναφέρει εκτενώς όλα τα απειλούμενα με εξαφάνιση ζωικά και φυτικά είδη και προασπίζεται με πάθος τα δικαιώματα των ιθαγενών της Μπουργκίνα Φάσο. Κοιτάτε καλά γύρω σας αλλά δεν βλέπετε πουθενά στολές οικολόγων. Η διπλανή σας είναι μία συνηθισμένη παρέα και ο τύπος που μιλάει είναι μάλλον Υδροχόος ! Η προσωπικότητα του σας σκλαβώνει και σας εξιτάρει. Άλλο τόσο και η εμφάνιση του. Τον θέλετε δικό σας, για να σας κάνει τέτοιες αναλύσεις και στο κρεβάτι, στα διαλείμματα των κολασμένων σας στιγμών. Προσοχή, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά ! Το να πιάσετε κουβέντα με έναν Υδροχόο είναι πανεύκολο, αρκεί να του φέρετε μία τεκμηριωμένη αντίρρηση σε αυτά που λέει. Θα τον εντυπωσιάσετε και θα τον έχετε μετά για πολύ ώρα δίπλα σας, καθώς θα σας αραδιάζει μία υψηλού επιπέδου και οριακά ακαταλαβίστικη διαλεκτική. Εδώ, ακριβώς, βρίσκεται το λεπτό σημείο. Μην βιαστείτε σε αυτή τη φάση να του εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Ο Υδροχόος είναι ένα τρομερά εξελιγμένο ζώδιο και θεωρεί τα συναισθήματα σαν ένα είδος αναφυλαξίας, σαν ένα αναγκαίο κακό στον άνθρωπο. Θα πρέπει, λοιπόν, σε πρώτη φάση να επιδιώξετε να γίνετε φίλοι μαζί του, μέχρις ότου η φιλία σας μεταλλαχτεί αβίαστα σε κανονική σχέση. Και με έναν Υδροχόο στο πλευρό σας είναι βέβαιο ότι θα περάσετε αξέχαστες διακοπές μια και θα βρεθείτε στα πιο απίθανα μέρη και θα ζήσετε τις πιο ασυνήθιστες καταστάσεις. Στον έρωτα δεν είναι ιδιαίτερα θερμός αλλά είναι πολύ απελευθερωμένος. Ίσως κάποια στιγμή καλέσει στο κρεβάτι σας και τον καλύτερο φίλο/φίλη του. Το 'παμε, άλλωστε, ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της κοινοκτημοσύνης !



 ιχθυς

ΙΧΘΕΙΣ

Τον κοιτάτε λοξά στη διπλανή σας ξαπλώστρα, το ίδιο κάνει και αυτός. Κάτι σας θυμίζει αλλά δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι. Τώρα που το καλοσκέπτεστε φέρνει λιγάκι στον κωμικό ηθοποιό Τσέβι Τσέις, έχοντας στο ύφος του και μία δόση από Δημήτρη Πιατά ! Ναι, είναι ένα γλυκό ψαράκι που σας έχει αναστατώσει και ονειρεύεστε μαζί του τρυφερές στιγμές. Η επαφή σας μπορεί να ξεκινήσει με έναν τρόπο λιγάκι κωμικοτραγικό. Εκεί που περνάει καμαρωτός μπροστά σας μπορεί να πατήσει κανέναν αχινό ή να γλιστρήσει. Εσείς διακρίνεστε για την ευαισθησία σας και θα τρέξετε να τον βοηθήσετε. Για λίγο θα γίνετε γι' αυτόν η νοσοκόμα του και σας πληροφορώ ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σας ερωτευτεί σφόδρα ένας Ιχθείς ! Αν, μάλιστα, έχετε και κάποια μόνιμη σωματική ή ψυχική ατέλεια ακόμη καλύτερα. Το ψαράκι αυτό θα κάνει σκοπό της ζωής του να σας δώσει άπειρη αγάπη και να σας ανακουφίσει από τη λύπη και τη στεναχώρια σας. Θα αναπτυχθεί ένα πολύ βαθύ συναίσθημα ανάμεσα σας, ένα αίσθημα αγάπης ανακατεμένης με λύπη. Μαζί του θα βρεθείτε, τον πρώτο ιδίως καιρό, σε διαστάσεις ονειρικές και παραμυθένιες αλλά όσο εξελίσσεται η σχέση σας μπορεί να αρχίσει να σας κουράζει η παράξενη και ακατανόητη συμπεριφορά του, οι συχνές του μεταπτώσεις, η ασυνέπεια του. Στον έρωτα οι Ιχθείς είναι πολύ τρυφεροί και φροντίζουν να ικανοποιούν όλα τα ερωτικά γούστα του συντρόφου τους, ακόμη και αν το πράγμα πηγαίνει προς τον μαζοχισμό. Τον εξιτάρουν απίθανες λεπτομέρειες, όπως τα λεπτά δάκτυλα των ποδιών βαμμένα με ένα παράξενο βερνίκι. Είναι με τον τρόπο τους άτομα ερωτικά αλλά δύσκολα περιορίζονται σε μία μόνο σχέση. Μπορεί κάποια στιγμή να τσακώσετε το ψαράκι σας να παρέχει τις φιλανθρωπικές του υπηρεσίες και αλλού !

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3