-->

Πρωτομαγιά: Σε κλοιό κινητοποιήσεων, την Τετάρτη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη -Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

 https://freshsnews.blogspot.com/2019/04/30-protomagiakinitopoiiseis-se-athina-kai-thessaloniki.html
Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ λόγω των κινητοποιήσεων για την απεργία της Πρωτομαγιάς που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη, στις περισσότερες πόλεις της χώρας.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στα συλλαλητήρια της Αθήνας τα οποία θα ολοκληρωθούν με πορεία των σωματείων προς τη Βουλή.

Οργανώσεις, κόμματα και σωματεία «κατεβαίνουν» στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης με σύνθημα «η Πρωτομαγιά είναι απεργία, όχι αργία».

Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της πρωτεύουσας
Συγκεκριμένα, για την Αθήνα, το ΠΑΜΕ δίνει «ραντεβού» στις 10:30 στην πλατεία Συντάγματος, ενώ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε προσυγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00.

Λίγη ώρα νωρίτερα, κατά τις 10:30, θα ξεκινήσουν να συγκεντρώνονται στο Μουσείο, επί της Πατησίων, μπλοκ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, σωματεία βάσης και αντιεξουσιαστές.


Για το διάστημα που θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις και οι πορείες η Τροχαία θα διακόπτει την κυκλοφορία στους δρόμους (Πατησίων, Ομόνοια, Σταδίου, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου) στους οποίους θα βρίσκονται διαδηλωτές.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την Πρωτομαγιά τα πλοία θα παραμείνουν «δεμένα» στα λιμάνια.

Στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις
Κινητοποιήσεις για την εργατική Πρωτομαγιά θα πραγματοποιηθούν, ταυτόχρονα, και στη Θεσσαλονίκη.

Στη συμπρωτεύουσα το ΠΑΜΕ καλεί σε προσυγκέντρωση στο Αγαλμα Βενιζέλου, στις 10:30, ενώ εξωκοινοβουλευτική αριστερά, σωματεία και αντιεξουσιαστές δίνουν «ραντεβού» στις 11:00, στην Καμάρα.

Συγκεντρώσεις και πορείες έχουν προγραμματιστεί για την Πρωτομαγιά σε δεκάδες ακόμη πόλεις, όπως, μεταξύ άλλων, τα Γιάννενα, το Ρέθυμνο, τα Χανιά, η Πάτρα, ο Βόλος, η Λάρισα, η Λαμία, η Καβάλα, η Καστοριά, ο Πολύγυρος, το Αγρίνιο, η Καλαμάτα και το Λαύριο.


Πηγή: iefimerida.gr - 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3